Konkurransen er avsluttet, og vinnerne har blitt kontaktet på e-post. Vi gratulerer Mari, Linn Therese og Malin med gavekort fra Felleskjøpet! 

Her er vinnerne:

 

Visste du at å bruke refleks reduserer risikoen for å bli påkjørt i mørket med hele 85 prosent?* I Felleskjøpet er vi opptatt av sikkerhet. Derfor arrangerer vi nå en konkurranse for å sette ekstra fokus på dette viktige temaet.

Tre kategorier

Konkurransen er enkel: Send oss ditt beste refleksbilde, og vinn et gavekort fra Felleskjøpet. Refleks og synlighetstøy er viktig for både to- og firbeinte. Derfor har vi valgt å dele inn konkurransen i tre kategorier:

1. Bilder av mennesker med refleks/synlighetstøy

2. Bilde av hund med reflekser og/eller refleksdekken

3. Bilder av hest med reflekser og eventuelt rytter med synlighetstøy

Vi premierer det beste bildet innen hver kategori med et gavekort fra Felleskjøpet på kr. 1000,-. Konkurransen varer til og med 22. oktober 2016. Vinnerne vil bli kontaktet og offentliggjort i løpet av uke 43.

Slik deltar du

Send inn bildet ditt til e-post marked@felleskjopet.no sammen med navn og adresse. Del gjerne også bildet ditt på Instagram med #FKsynligogtrygg.

Konkurranseregler

  1. Felleskjøpetsfotokonkurranse er åpen for alle.
  2. Det er kun lov å delta med ett bilde innenfor hver kategori.
  3. Juryen består av ansatte i Felleskjøpet Agri SA.
  4. Bildene vil bli vurdert etter skjønn, og juryens avgjørelse er endelig.
  5. Bildene må være av god kvalitet for å bli vurdert, og kan bli beskåret i forbindelse med en eventuell offentliggjøring.
  6. Felleskjøpet Agri forbeholder seg retten til å offentliggjøre alle innsendte bidrag vederlagsfritt, i opprinnelig eller redigert utgave, på www.felleskjopet.no og i sosiale medier. Bildene vil bli kreditert med opphavsmannens navn.
  7. Felleskjøpet Agri forbeholder seg retten til å benytte innsendte bidrag som illustrasjoner i egne publikasjoner, samt i markedsføringsmateriell.
  8. Innsendere kan kun delta med bilder de selv har fotografert. Det er innsenders ansvar å sørge for å ha opphavs- og/eller fotorett til bildene.
  9. Nødvendige personopplysninger vil bli lagret for å administrere konkurransen. Etter konkurranseperiodens slutt vil disse opplysningene bli slettet.
  10. Rettstridige, upassende eller krenkende materiale blir forkastet.

* Kilde: Trygg Trafikk