Når du handler hos oss, oppbevarer vi blant annet navn, adresse, mobilnummer og e-postadresse. Dette er informasjon vi trenger for å levere varene til deg via transportøren du velger, samt kontakte deg i forbindelse med bestillingen din dersom vi har behov for det. Vi er dessuten pålagt å oppbevare denne informasjonen i forbindelse med regnskapsføring, avgiftshåndtering og eventuell garanti-/returhåndtering, slik at denne historikken ikke kan slettes. Vi oppbevarer av sikkerhetshensyn også IP-adressen som er benyttet for å registrere bestillingen.

Kortnummer oppbevares ikke av Felleskjøpet utover det som er nødvendig for å sikre effektiv håndtering av eventuelle problemer med belastning, oppheving av reservasjon og kreditering.

Vi samler inn og oppbevarer loggdata som hvilke kategorier og produkter man kikker eller søker på, for å kunne lære hva våre kunder er opptatt av, samt forbedre produktutvalg og tilbud. Disse dataene er anonyme. Informasjonen benyttes også for å produsere trafikkstatistikker for bl.a. kapasitetsplanlegging.

Vi krever aktivert lagring av informasjonskapsler (cookie) for at du skal kunne registrere deg og gjennomføre en bestilling på våre nettsider. Det er mulig å se på produkter uten å bruke informasjonskapsler.

Kunder som har handlet i løpet av de siste to år kan bli tilsendt Felleskjøpet-katalogen i posten når denne utgis.

Felleskjøpet Agri selger ikke personopplysninger til tredjepart, og vi bytter eller videreformidler heller ikke slik informasjon med tredjepart.

Felleskjøpet Agri er ansvarlig for behandlingen av personopplysninger som beskrevet ovenfor.