Meny

Agroteknikk 25.-28.11 2021

Agroteknikk 25.-28.11 2021

Agroteknikk 2021.jpg


Hold av helgen til landbrukets største og viktigste møteplass. Agroteknikk er en fagmesse for landbruket som arrangeres av TLIF- Traktor- og Landbruksmaskinimportørenes forening. Opplev det nyeste innen maskiner og utstyr og få faglig inspirasjon.

Sted: Norges Varemesse i Lillestrøm

Dato: 25. - 28. november

Åpningstider

Torsdag, fredag og lørdag: 09:00-18:00

Søndag: 09:00 -16:00

Les mer om hva du kan forvente å finne på vår stand her>

Besøk Felleskjøpet på plass B01-14 i hall B


Besøk nettsiden og kjøp billett her.

Agroteknikk-2021-ikon-hvit.png


Vi har med oss representanter, maskiner og utstyr fra alle våre divisjoner. Kom innom for en fagprat. Våre fagfolk står klare til å hjelpe deg med råd når viktige beslutninger skal tas, blant annet når det kommer til kjøp av John Deere-traktorer.

Dette og mye mer finner du på vår stand:

Gras- og kornproduksjon

For gras- og kornproduksjon stiller vi som vanlig med et bredt utvalg av produkter, og vi får også i år besøk av representanter fra våre største leverandører. På vår stand vil du få muligheten til å møte våre flinke fagfolk fra Agrofil-sendingene og «Heia grovfôr» og stille de spørsmål. Det har blant annet vært stor interesse for grovfôr i år, og vi tar med oss NIR-måleren som kan måle kvaliteten på ditt grovfôr. Vi gleder oss til å presentere John Deere finsnitter og snakke om grovfôrkvalitet.

John Deere

Vi har avsatt et stort område til å vise frem John Deere, og vi er så heldige å kunne vise John Deere 7350R som nylig ble kåret som vinneren av «Tractor of the year», samt John Deere 6120M som ble kåret til vinner av klassen «Best utility».

John Deere 6120M er til nå i år markedets mest solgte traktor. Den kan du komme å se nærmere på. Vi stiller med et bredt utvalg av traktorer, så her er det noe å finne for alle behov. På standen vår vil du også kunne møte kunder som kan fortelle om sine erfaringer med tresker, snitter og rundballepresse. Innen vei og anlegg er vi glade for å ha med oss sterke merkevarer som Tokvam og Tor-hengeren, Cat-maskiner mm.

Ettermarked

På Ettermarked vil vi og ha med gode kvalitetsleverandører som blant annet CEMO, Walterscheid, Kamled og Krefting. Vi har med oss Reservedelstelefonen som gledelig vil hjelpe deg med å sette opp bestilling med levering til din lokale Felleskjøpet avdeling, slik at du får med deg de gode messetilbudene hjem uten problemer. Vi skal også fylle opp messebutikken med blant annet John Deere Fan Shop-varer, ispigger fra BestGrip, batterier og ladere fra Exide og alt du behøver av Autoglym produkter.

Felleskjøpet har alltid hatt et sterkt og godt ettermarked. I år kan du glede deg til en nylansering. Ta turen til vår stand, så skal vi vise deg hva det er!

I-mek

På i-mek stiller vi med et sterk lag. Som vanlig viser vi frem en DeLaval melkerobot. I år setter vi opp en VMS 310 RePro melkerobot. FKA Bygg er et konsept vi er stolte av, og dette vil vi snakke mer om på vår stand.

Rokkedal og Skov er to solide leverandører vi representerer, og varmegjenvinning i fjørfehus fra Rokkedal, og ventilasjonsstyringer til fjør og svin fra Skov har vi satt av god plass til på vår stand. På ventilasjon har vi og med Bruvik på vår stand.

Skandia Elevator med vektregistrering av korn i elevator, og aktuelt utstyr for plantørker samt satstørking og omrøre-siloer gleder vi oss virkelig til å vise frem. Tar vi med oss ny sikker fôrhekk til sau fra Tegle, og Aco Funki Multistraw strøanlegg og vårfôring til svin, så har vi nevnt det meste.

Velkommen til vår stand

Agroteknikk er først og fremst en maskinmesse, men i Felleskjøpet ønsker vi å presentere oss i full bredde, og vi vil koble agronomien opp mot maskinene. På den måten håper vi å kunne vise en helhet i det vi har å tilby våre kunder. Derfor har vi med oss våre fagfolk innen både Plantekultur og Kraftfôr. I tillegg vil vi på Plantekultur ha gode messetilbud på desinfeksjonsmidler til husdyrrom, og på Delontra skadedyrbekjempingspreparat.

«Heia Grovfôr» er et konsept vi har jobbet med en stund, og fått mange gode tilbakemeldinger på. På Agroteknikk kan du møte våre fremste ressurser innen grovfôr, planlegging og håndtering av det med sterk fokus på volum, kvalitet og lønnsomhet.

Vi serverer kaffe og boller på standen, og sørg også for at du rekker et besøk innom vår messebutikk.

Tid: torsdag 25. november, kl. 09:00 - søndag 28. november, kl. 16:00
Adresse: Norges Varemesse, Lillestrøm

Del artikkelen

Betalingspartnere

Legg til snarvei på hjemskjerm?