0

Egg: Fôrstruktur, fôropptak og produksjonsresultat

Egg: Fôrstruktur, fôropptak og produksjonsresultat bilde

Fôropptak og fôrutnytting er viktig for både produksjonsresultater og velferd. Foredraget vil gi en oversikt over samspillet mellom fôrstruktur, fôropptak og produksjonsresultater.

Foredragsholder

Ana Cruz er veterinær og har i samarbeid med Felleskjøpet Fôrutvikling tatt sin doktorgrad i husdyrernæring ved NMBU i 2019 og har siden jobbet ii teamet for utvikling av fjørfefôr i Felleskjøpet Fôrutvikling. Ana har vært involvert i prosjekter som fôrstruktur og effekt på eggproduksjon og fjørdrakt.

Kontaktinformasjon for webinaret:

E-post: anne.Line.Dorum@felleskjopet.no
Mobil: 934 92 479

Klikk her for påmelding>

720x480 fjorfe 2.jpg

Tid: torsdag 5. november, kl. 10:00 - 11:00
Kontakt: Anne Line Dørum
Adresse: Nettmøte

Påmeldingsfrist: 04.11.2020 23:59

Legg til snarvei på hjemskjerm?