0

Felleskjøpet Jubileumsturné 2021

Bli med på feiringen!

5. februar 2021 fylte Felleskjøpet 125 år. Den feiringen tar vi igjen nå! Vi skal ut på veien med vår jubileumstrailer, fra 11. september til 9. okober, og innom 19 ulike Felleskjøpet-avdelinger. Vi starter i Bø og ender opp i Sarpsborg. Vi er på plass fra kl 14.00 – 18.00 på hverdager og 11.00 -15.00 på lørdager. Se reiseruten under.

Dato

Sted

 Facebook-arrangement

Lørdag 11. sept. https://bit.ly/3mQNiG6
Mandag 13. sept Barkåker https://bit.ly/3n4aCjN
Tirsdag 14. sept Hønefoss https://bit.ly/2WGg7Kx
Onsdag 15. sept Gol https://bit.ly/3Bua1f3
Torsdag 16. sept Åsane https://bit.ly/3kKsqxc
Lørdag 18. sept Molde https://bit.ly/3DvUcq9
Mandag 20. sept Klett https://bit.ly/3DKt4no
Tirsdag 21. sept Steinkjer https://bit.ly/3kG8uMf
Onsdag 22. sept  Brønnøysund https://bit.ly/3gKSszt
Fredag 24. sept  Bodø https://bit.ly/3BsGHWf
Mandag 27. sept  Harstad https://bit.ly/3DzUlbP
Tirsdag 28. sept  Storsteinnes https://bit.ly/3kA39Ws
Onsdag 29. sept  Tromsø https://bit.ly/2Y5WtrA
Mandag 4. okt Tynset https://bit.ly/3BqRPD5
Tirsdag 5. okt Otta https://bit.ly/3DxVD7p
Onsdag 6. okt Lillehammer https://bit.ly/3gPSYMz
Torsdag 7. okt Hamar https://bit.ly/3gROjtE
Fredag 8. okt Holstad https://bit.ly/2Y9T3UN
Lørdag 9. okt Sarpsborg https://bit.ly/3mOW1s8
 

Hva skjer på jubileumsturneen?

 
Fra Felleskjøpet møter du regionsjefer, tillitsvalgte og fagfolk fra de ulike divisjonene. Vi har også med våre samarbeidspartnere med egne stands. Det blir enkel bevertning, en rekke konkurranser og premier!  "Hvem kan slå Karsten Warholm" på skjerm må du få med deg!

 

Traktor-tresker- og redskap

Traktor-tresker-og redskap vil presentere John Deere 511M og 3025E og der det er mulig vil det også være muligheter for prøvekjøring. I tillegg vil det presenteres snøryddingsutstyr fra Tokvam, Tokvam SMA 800 og Tokvam 220 THS.

 

Landbruk

Kraftfôr utfører grovfôranalyse for deg! Ta med deg en prøve av ditt ensilerte grovfôr (maks tørrstoffinnhold på 60 %), få det analysert og få resultatet senest dagen etter. Raskest svar får du hvis grovfôret har en temperatur på ca. 20 grader. Er det ikke det, så sørger vi for riktig temperatur før testing. Tørt høy kan ikke analyseres på utstyret vi bruker til dette per nå.
 
Plantekultur har kampanje på ensilering, vårkorn og gjødsel. Du kan sikre deg best pris på ensileringsmidler og best pris, samt størst utvalg på vårkorn. På gjødsel tilbyr vi kampanjerabatt.

 

Ettermarked

Gjengen fra ettermarked har med seg leverandørene Krefting og Powertrain Scandinavia. Krefting vil demonstrere Ferro-bet, en serie rustbehandlingsprodukter. Powertrain Scandinavia vil vise frem kraftoverføringsakslinger, toppstag, velgerventil, multifastner og kulekopling. Både Krefting og Powertrain Scandinavia vil ha gode tilbud på utvalgte prdukter, og det vil bære tilbud på startbatteri og booster fra Exide. I tillegg vil vår egen kategorisjef på landbruksdekk være til stede for å snakke om dekk og felg. 

 

Leverandører

Våre leverandører og samarbeidspartnere fra Espegård, Kärcher og Stihl er med, og stiller med egne stands. Espegård griller pølser og marsmallows, Kärcher demonstrerer høytrykkspylere og Stihl viser frem sine batteriprodukter.

 

Jubileumstilbud

Selvsagt skal vi ha gode tilbud! Tilbudene gjelder i butikken, den dagen jubileumsturneen er på avdelingen. Se et utvalg av tilbudene under.

 

Bursdagsfeiring

Vi skal også under turnén feire bursdagen vår. Les mer om bursdagfeiring her.

Vi gleder oss til å se deg!

Finn din lokale Felleskjøpet-butikk her.

Tid: lørdag 11. september, kl. 11:00 - lørdag 9. oktober, kl. 18:00
Adresse: 19 stoppesteder

Betalingspartnere

Legg til snarvei på hjemskjerm?