Grønnsaksteknikk 2023 [flyttet til november]

Grønnsaksteknikk 2023 [flyttet til november]

Grønsaksteknikk var planlagt 1. mars 2023 på Carlberg Gaard i Rygge. På grunn av at dette kræsjer med vinterferien for mange er arrangementet flyttet til november. Vi kommer tilbake med ny dato så fort denne er klar.

Grønnsaksteknikk er kanskje Norges eneste rendyrkede møteplass for potet- og grønnsaksprodusenter, hvor programmet er fullspekket med spennende og relevant innhold.

Arrangementet er gratis, og det blir servert deilig lunsj fra Rygge Meieri. Kaffe, vann og frukt vil bli servert gjennom dagen. Etter det faglige programmet er ferdig, kan de som ønsker være med til lokalene til Grønt Maskin for litt maskinprat og pizza.

Påmelding gjør du på Grønt Maskin sine nettsider her [lenke].

Program

09.00
Velkommen - Eirik Navekvien Fotland, Felleskjøpet

09.10
Økologisk vs konvensjonell grønnsaksproduksjon - erfaringer fra felt - Jens Edvard Kase

10.00
Grønnsaksfrø - en spirende sesjon med Norgro - Knut Erling Røhnebøk

10.45
Kaffepause

11.00
Vanning - Succsess criterias in irrigation of vegetables - Peter Cepuder, BOKU Univeristy of Vienna

12.00
Lunsj

13.00
Plantevern - Effektivt plantevern, er det mulig med dagens plantevernmidler? Trond Christen Anstensrud, Felleskjøpet

13.30
Marked - Endringer i markedet, hva tenker BAMA om framtiden? Espen Gultvedt, BAMA

14.00
Kaffepause

14.15
Kjøling - Lagring av gulrot uten plast i kassene, hvordan har det fungert? Errol van Groenewoud, Omnivent

14.45
Økonomi - Økonomi i grønnsaksproduksjon - Torgeir Tajet, NLR

15.15
Oppsummering - Eirik Navekvien Fotland, Felleskjøpet

17.00
Pizza hos Grønt Maskin

Tid:

Adresse:

Carlbergveien 90, 1525 Moss, Carlberg Gaard

Kontakt:

Desiree Ytreeide Kråkøy Tlf. 465 15 564

Betalingspartnere