0

Korleis få mest mogleg ut av grovfôret?

Program

19.30 Kaffe
20.00 Korleis halde avdrått oppe ved lite grovfôr? v/ Øystein Haga Kaldahl, fagsjef

  • Fullfôr og fôring - moglegheiter ved grovfôrmangel
  • Formel Fiber Grovfôrmangel
  • Grovfôrformidling

20.45 Enkel servering

21.15 Grovfôrmekanisering - mikser v/ Jørgen Sæther, salskonsulent

  • Grovfôrmikser og bandfôring
  • TKS Rundballekutter og Easyfeed
  • Byttekampanje grovfôrmikser

På grunn av koronasituasjonen har vi sett ei grense på maks. 20 personar. Vi bed derfor om påmelding innan mandag 19. oktober.

Klikk her for påmelding>

 

Grovfôranalyse

Ta med 200 g represetativ grovfôrprøve, oppklipt i små bitar, for å få NIR-analyse av ditt grovfôr under møtet.

 

Tid: onsdag 21. oktober, kl. 19:30
Kontakt: Sverre Homstad
Adresse: Namsskogan hotell, Trones

Påmeldingsfrist: 19.10.2020 21:00

Kontaktdetaljer

Mobil: 91376663

Legg til snarvei på hjemskjerm?