0

Oslo Horse Show 2019

Velkommen til Norges største hestefest 17. - 20. oktober 2019

For 28. gang inviteres det til Norges største hesteshow og møtepunkt for alle hesteinteresserte på Telenor Arena, kun ti minutter utenfor hovedstaden. Som tidligere år blir det et variert program med sprang, dressur, Islandshester, familieshow og ikke minst et stort messeområde. For sprang-entusiaster, er Kingsland Oslo Horse Show et "must" med åpningen av FEI Longines (TM) World Cup. I tillegg blir det flere  internasjonale og nasjonale klasser å se fra torsdag til søndag.

 

I 2019 deltar Felleskjøpet for femte gang med stor messebutikk sentralt plassert i messeområdet. Her vil det bli et stort utvalg og egne messetilbud. 

Se finalen i Felleskjøpet Champion Cup

I forkant av messen arrangeres "Felleskjøpet Champion Cup" rundt i landet, og disse stevnene fungerer som kvalifisering til Oslo Horse Show. Deltakelse i "Felleskjøpet Champion Cup" er sesongens store mål for mange i ryttersporten, Årets første kvalifiseringsstevne i "Felleskjøpet Champion Cup" foregikk i april, og det siste gjennomføres i september. 

Finalen i "Felleskjøpet Champion Cup" blir arrangert under Oslo Horse Show. Det er bare de 20 beste ekvipasjene fra hele landet som får være med i finalen, mens det har vært over 160 startende i cupen. Det er en fantastisk opplevelse for finalistene å konkurrere med flere tusen tilskuere på Telenor Arena.

 

Tid: torsdag 17. oktober, kl. 00:00 - søndag 20. oktober, kl. 17:00
Adresse: Telenor Arena