Felleskjøpet Agri blir også i år å finne i B-hallen på messeområdet.

– Her skal vi vise frem det meste av det vi tilbyr til våre landbrukskunder. Du vil finne produkter og få svar på det du måtte lure på, enten det gjelder maskiner og utstyr, korn, husdyr eller på området plantekultur, fremholder «messesjef» for Felleskjøpet og representant i Agroteknikk sin arrangementskomite, Trond Østby.

Messen for alle

Driftsmidler av alle slag – som det har vært tidligere – vil bli stilt ut på den store standen Felleskjøpet har til rådighet.

– For den som har vært enten på Bedre Landbruk eller Agroteknikk tidligere, er dette sikkert velkjent. I tillegg til produktene vil store deler av vårt salgskorps, tillitsvalgte og andre ansatte være tilgjengelig for å svare på nettopp dine spørsmål. Og så har vi så klart en stor messebutikk med mange gode tilbud, understreker Østby.

Det starter torsdag

8. november åpnes dørene for første messedag.

– Til denne dagen har Agroteknikk sin arrangementskomite invitert skoler som har fokus på fagutdanning innen landbruket. Dette blir altså «ungdommens dag», der de har anledning til å se hva de enkelte tilbyderne har å vise frem.

Etter stengetid denne dagen vil kåringen av nyheter som bedriftene har meldt inn foregå. På messens resterende dager kan besøkende se hvilke som har nådd opp i denne konkurransen, sier Østby.

Fredag er teltet kalt Agroscenen, mellom B- og C-hallen, åpent for debatter og foredrag.
– Det vil være både av politisk karakter i tillegg til at gruppen «Kvinner i landbruket» vil ha et eget opplegg. Om kvelden er det konsert i Oslo Spektrum, forteller han.

Les mer om konserten her

Lørdag er det også foredrag på Agroscenen. Her vil det være et interessant foredrag om grovfôr i lys av den tørre sommeren i år. Det vil også bli vist klær fra landbruket – Agrofashion – der utstillernes egne modeller vil vise deres kolleksjoner.

Søndag  er det livdyrauksjon der ulike raselag vil presentere seg både med egne stands og avholde auksjonen.

Stor rift etter utstillingsplass

Østby kan videre fortelle at det har vært stor interesse fra utstillere som ønsket å delta disse dagene. 

– For oss i Felleskjøpet er det viktig å vise våre konsepter om Oppetid, SmartHold, Mer, bedre og renere, Bærekraftfôr og Min gård. Så kom til Agroteknikk – der vil du få vite mer om dette og mye annet. Vi vil også ha et sentralt punkt der du kan få hjelp til å finne frem på vår stand. Også styrets medlemmer, øvrig tillitsvalgte, fagpersoner og ansatte fra Kundetjenesten vil være tilgjengelig for deg som har noe på hjertet, sier Trond Østby.

Les mer om messen på www.agroteknikk.no.

 

Vi gleder oss veldig til å vise DeLaval sin nye melkerobot for første gang i Norge. Roboten har forbedret seg på en rekke områder og vi forventer stor interesse for denne. Forbedringene gjelder både effektivitet, dyrehelse og vedlikehold. - Frode Dahl, maskindirektør i Felleskjøpet om Innendørsmekanisering

 

Vi kan love spennende nyheter både innen kraftfôr, plantekultur og ikke minst i vår digitale satsing på å gi bonden bedre beslutningsstøtte for bedret resultat.
- Trond Fidje, landbruksdirektør i Felleskjøpet om Landbruk

 

Vi vil lansere en rekke nyheter også i år. Dette blir innspurten på 100-års jubileet for John Deere og vi vil benytte utstillingen til å markere dette. Hvilke nyheter vi snakker om er foreløpig hemmelig.
- Frode Dahl, maskindirektør i Felleskjøpet, om maskiner