Webinar Format svin: Ta vare på kraftfôret for god fôringsøkonomi og helse

Webinar Format svin: Ta vare på kraftfôret for god fôringsøkonomi og helse

Det er ikke uvanlig å glemme viktigheten av gode rutiner når det gjelder håndtering og oppbevaring av kraftfôr. Bli med på vårt spennende webinar og lær hvordan du kan ta vare på kraftfôret ditt for å oppnå god fôringsøkonomi og optimal helse for dyrene dine!

Vi inviterer deg til å delta i vårt informative webinar, hvor vi vil presentere viktige aspekter vedrørende kraftfôr. Her vil du få muligheten til å høre om beste praksis for mottak og oppbevaring av kraftfôr, samt lære om betydningen av hygiene og mikrobiologi i kraftfôr.

En annen viktig faktor vi vil utforske er pH-verdien i våtfôret, og vi vil diskutere fordeler og riktig bruk av syretildeling. Videre vil vi ta opp viktigheten av grundig vask og desinfeksjon av våtfôranlegg for å opprettholde optimale forhold for kraftfôr.

Dette webinaret vil finne sted torsdag 8. juni fra kl. 11.00 til 11.30. Du trenger ikke å forlate kontoret eller gå utenfor døren, da arrangementet vil bli avholdt via Teams. Klikk på lenken under for å delta:

Trykk her.

Vi oppfordrer alle interesserte til å melde seg på og bli med oss for å få verdifull kunnskap om hvordan du kan ta vare på kraftfôret ditt på en effektiv og økonomisk måte, samtidig som du sikrer god helse for dyrene dine. Vi ser frem til å se deg der!

Tid:

torsdag 8. juni, kl. 11:00 - 11:30

Adresse:

Microsoft Teams

Betalingspartnere