Selv om dagene om høsten blir kortere og kveldene kjøligere, er det ingen grunn til å forlate den friske luften og flykte innendørs. Samle i stedet familie og venner rundt en bålpanne, perfekt å sette opp i hagen eller på hytta Du trenger bare en bålpanne, ved og fyrstikker. Sett deg deretter ved bålet og nyt en koselig stund sammen, eller lag dagens middag over glørne. 

Gjør det enkelt og komfortabelt  

Du setter lett opp en Espegard bålpanne- og den kan brukes hele året. Den er både fin å se på og praktisk til matlaging. Å dra med seg hele familien ut i skogen for å tenne bål og få en liten smakebit av villmark, kan noen ganger være et ganske stort og krevende prosjekt. Bålpannen passer fint hjemme i hagen. Samle noen puter og pledd, tenn bålet og nyt lyden av sprakende glør  

Fra kaffe til vafler og popcorn 

Espegard bålpanne har stor grillflate og kommer med grillrist i rustfritt stål, opphengkjetting for kaffekjele, samt beholder under pannen som samler opp fett, aske og glør. I tillegg kan du kjøpe med kaffekjele i stål, vaffeljern i støpegods.  Eller hvorfor ikke en popcorn-gryte som du henger over flammeneGarantert en suksess for både barn og voksne.  

Slik fyrer du opp trygt i naturen

Bålpannen er bærbar og har justerbare ben. Du slår den raskt sammen, samtidig som den alltid står stødig på bakken, både om du velger å sette den på den flate steinhellen i hagen eller i en skråning ved hytta eller på campingen. Tar du med den ut i skogen etterlater du deg heller ikke stygge spor etter grillingen, som du risikerer ved å tenne bål rett på bakken. 

Dersom bakken er tørr der du har tenkt å sette opp bålpannen, forsikre deg om at det ikke faller gnister fra bålet. I tillegg til oppsamlingskaret som fanger opp glør under, kan du kjøpe både gnistfangerlokk og gnistfanger for å være på den sikre siden.