Monteringsgaranti på alt av hagemaskiner

Når du kjøper hagemaskin hos Felleskjøpet får du din nye motoriserte maskin ferdig montert og testet. Skulle den mot formodning ikke være det i kjøpsøyeblikket, monterer vi den ferdig på 30 minutter. Monteringsgarantien inkluderer snøfreser, gressklipper, motorsag, hekktrimmer og kantklipper med mer.

Dersom vi ikke har mulighet til å montere maskinen umiddelbart, eller vi ikke har modellen du ønsker på lager, bringer vi den ferdig montert hjem til deg etter avtale og uten ekstra kostnad.

Har du kjøpt maskinen i nettbutikken for henting i butikk, vil garantien bety at vi monterer den innen 30 minutter etter at vi har sendt hentemelding til deg på SMS og e-post. Om ikke dette er gjort, tilbyr vi hjemlevering uten ekstra kostnad. 

Vennligst merk

Monteringsgarantien gjelder når produktet er utlevert fra en av våre fysiske butikker. Monteringsgarantien gjelder ikke ved kjøp som er sendt fra nettbutikken og utlevert fra eksempelvis Posten.

Merk at monteringsgarantien ikke gjelder oppsett og klargjøring av robotklipper med utstyr på lokasjon. Vi setter med andre ord ikke opp klipperen med tilhørende utstyr på plenen din.