13.06.2017 | Felleskjøpet

STIHL har lansert en ny app hvor du finner all viktig informasjon, instruksjoner og lignende til dine STIHL og Viking produkter.

Tenk at du står midt i skogen med motorsagen, og plutselig er det noe du lurer på. Har du bruksanvisningen med deg? Ikke det? Slike scenario blir null problem med den nye appen fra STIHL, som har alle bruksanvisninger samlet inne.

STIHL har altså utviklet en app som gjør mobiltelefonen til ditt beste verktøy når du har behov for hjelp eller mer kunnskap om ditt STIHL eller Viking produkt.

Vil du lære hvordan du sliper kjedet på din motorsag eller leter du etter ekstrautstyr til din maskin? Er du på utkikk etter pris og nærmeste forhandler? Alt dette vil du finne svar på i app’en.

-Vi anbefaler alle våre brukere å laste ned appen. Den er helt gratis, og det kan være lurt å bruke et par minutter på å sette seg inn i funksjonene og fortelle app’en hvilke STIHL og VIKING-produkter du har. Da er du godt forberedt når du står i skogen eller i hagen, selv om du ikke har tilgang til Internett, forteller markedssjef hos Andreas STIHL AS, Pål Vink Nilsen.

Trenger du enda mer hjelp vil app’en finne fram til nærmeste forhandler ved hjelp av Googles kart.

STIHL-appen får du til både iphone og Android-telefoner. Søk på STIHL i Apple Store eller Google Play.

Full kontroll med iMow-appen.

Robotklipperene MI 632 C og MI 632 PC fra Viking kan styres med mobilen eller nettbrettet via iMow sin egen app. Med iMow-appen kan du blant annet starte og avslutte klippingen, se hvor din iMow befinner seg, oppdatere klippeprogrammet og endre klippetiden. Du kan til og med angi en viss sone som du vil at iMow skal klippe (eller unngå) i en viss periode. Via appen kan du også se om iMow sitter fast, om kniven trenger å skiftes og mye annet.

Appen VIKING iMow kan lastes ned fra Google Play, App Store eller Windows Store.