27.09.2017 | Felleskjøpet

Utelukkende positive tilbakemeldinger 

Under landbruksmessene Agrisjå i august og Dyrsku’n i September kunne en entusiastisk produktsjef i Felleskjøpet, Anders Konglevoll og prosjektkonsulent Inge Farestveit, vise frem hele sortimentet for første gang til stor interesse for mange besøkende sauebønder. Blant de som fikk en grundig gjennomgang av de nye produktene var tilbakemeldingene utelukkende positive.

Mange har vist interesse for de nye artiklene fra TKS. Jobben som er gjort har resultert i et par meget funksjonelle og tiltalende norske produkter.  

Konglevoll har i tillegg til nytt plastgulv fra Tegle, et utvalg av nye produkt fra engelske IAE på menyen. Disse er han også blitt godt fornøyd med.

Produktutvikling og testing

Det har vært en lengre periode med produktutvikling og testing. Både Konglevoll og Farestveit har vært svært delaktige i utviklingen av de nye produktene for å finne optimale løsninger tilpasset bondens behov. I tillegg har samarbeidet med dyktige leverandører resultert i kvalitetsprodukter som er brukervennlige både for bonden og dyra.

Vurderer du nytt utstyr til sau er du velkommen til å kontakte en av våre I-mek småfe-selgere.

Du er også velkommen til å besøke oss på Bedre Landbruk på Norges Varemesse i Lillestrøm 10.-12. november for en hyggelig prat om løsninger som passer ditt fjøs.

 

Smart landbruk for smarte bønder

Automatisk fôring med TKS gir deg mer kvalitetstid med dyra og større frihet. Nærmere 300 norske og utenlandske bønder har allerede installert system fra TKS. Det har gitt TKS unike og verdifulle erfaringer som produsent.  Norske bønder er i verdenstoppen når det gjelder å ta i bruk automatiserte fôringssystemer. Det betyr at den norske bonden setter fokus på trivsel, riktig fôropptak, bedre ressursutnyttelse, miljø, dyrevelferd og har framtidstro.

Selgerne i Felleskjøpet har lang erfaring med og kjennskap til løsningene fra TKS, og hjelper deg med råd tilpasset dine behov. Felleskjøpet tar seg av installasjonen og hjelper deg i gang med systemet.