Utvikling og produksjon av kjæledyrsfôr er en del av kjernevirksomheten vår. Vi ønsker at du og din hund skal få tid og mulighet til å finne riktig hundefôr.

Test tørrfôr i tre måneder

Med Felleskjøpets tilvenningsgaranti på tørrfôr til hund og katt, kan du la kjæledyret ditt prøve Labb eller Appetitt tørrfôr i tre måneder. Dette betyr at hunden eller katten kan få venne seg til et nytt fôr, og du som eier kan observere hvordan hunden liker og reagerer på det nye fôret. Hvis du og kjæledyret ditt etter denne perioden ikke er helt fornøyd, får du pengene tilbake uten diskusjoner.

Hva må du huske på ved kjøp av tørrfôr?

Garantien gjelder fra dagen du kjøpte fôret, så husk å ta vare på kvittering på kjøpt fôr. Denne må du også ta med om du kommer tilbake. 

Kjæledyrsfôr fra Felleskjøpet

Labb har siden lanseringen i 1996 blitt markedsleder i Norge på tørrfôr til hund. Fôret har blitt kåret til "Best i test" flere ganger. I 2020 lanserte vi også Labb tørrfôr til katt.

Appetitt er produsert på det vi kaller«grain-free» oppskrift og inneholder ingen kornråvarer med unntak av ris. Sammensetningen av energi, protein, fett, mineraler og vitaminer i de ulike fôrtypene er korrekt sammensatt ernæringsmessig. Fôret dekker således dyrets ulike behov, både livsstadium og størrelse. Med Appetitt får du alltid et fôr tilpasset din katt eller hund.

Vår kunnskap er din trygghet

I over 100 år har Felleskjøpet utviklet seg til en betydelig aktør innen fôr- og næringsmiddelindustri i Norge. Utvikling og produksjon av kjæledyrfôr er et naturlig og viktig satsningsområde med stort fokus. Vår lidenskap skal være din trygghet, og det er svært viktig for oss at både hunden og du blir fornøyd med hundefôret.

Les også om vår bonusordning - hver 6. sekk gratis.