08.01.2018 | Felleskjøpet

Høydepunkter på disse terrengkjøretøyene inkluderer:

De fabrikkmontere hyttene på Mtrim-modellen har varmeapparat for komfort uansett vær, plass til to passasjerer, kontrollpanel montert i dashbordet, tiltratt/ justerbart ratt og et fullt regulerbart førersete. Hytten på disse modellene er også det mest lydtette i rekken av terrengkjøretøy, stille nok til å ha samtaler i et mer komfortabelt volum. 

Fabrikkinstallert ledningsnett gir føreren enklere mulighet til å montere mer tilbehør og tilleggsutstyr. Mange muligheter for lukkede oppbevaringsrom gir føreren mulighet til å frakte med seg mer, trygt forvart fra vær og vind og klart til bruk når det trengs.

Nye Gator XUV835M og XUV865M:

  • Leveres med flere setealternativer
  • Tiltratt
  • Servostyring
  • Romslig, komfortabel og stillegående førerplass og hytte
  • Lukket oppbevaring under setene
  • Stor drivstofftank
  • Allsidig og slitesterkt lasteplan
  • Fabrikkmontert ledningsnett for enklere tilkobling av ekstrautstyr

Mer om…

Justerbart førersete og benkerad/benkestol

 Gator XUV835M og XUV865M blir registrert som to- seter, men kan bestilles med benkerad eller sportsstoler.Begge modeller har justeringsmuligheter for føreren. Muligheten for justering av førersete sørger for komfort uansett førerens høyde og mål. Bøttestoler med konsoll er også tilgjengelig som valg.

Tiltratt og servostyring

De nye Gator XUV-modellene har standard servostyring for smidig og lett manøvrering, og tiltratt som kan justeres for en optimal kjørestilling.  

Romslig, komfortabelt og mer lydtett førerhytte

Førermiljø og hytte på Gator XUV835M og XUV865M har blitt designet med både førerens og passasjerens komfort i tankene.  Girspaken har blitt flyttet til dashbordet for å gi mer plass på gulvet til bena, og for å enklere komme seg inn og ut fra begge sider av kjøretøyet. Uansett om det er en Gator med åpen hytte eller førerhytte vil de nye terrengkjøretøyene ha støyreduserte elementer innebygd.

Om du velger åpen løsning, er taket, vindskjermen og bakrute standard utstyr, inkludert frontrute som kan åpnes helt.

Med tett førerhytte er førerplassen beskyttet mot vær og vind, og Gatoren kan brukes under alle forhold. Det inkluderer integrert varmeapparat som hindrer duggdannelse, tak, frontrute som kan åpnes helt i front og vinduer som kan sveives ned.

Store muligheter med innebygget oppbevaring

Gator XUV835M og XUV865M er utstyrt med mer enn 56L innebygget oppbevaring under setene. Dette sammen med nesten 4L oppbevaring i dashbordet gir føreren mer enn totalt 60L oppbevaringsplass for å frakte med det han eller hun trenger av verktøy og gjenstander for en hel dag med arbeid.

Større drivstofftank

De nye Gator XUV’ene har en 42,4L drivstofftank; 53 prosent mer drivstoffkapasitet sammenliknet med nåværende Gator XUV-modeller. Tanken med større kapasitet vil la maskinen gå lenger mellom hver fylling.

Slitesterkt lasteplan for allsidig bruk

De nye modellene har beholdt det samme lasteplanet som sin forgjenger, designet for å effektivt bistå oppgavene med nok oppbevaring for alt nødvendig utstyr. Lasteplanet er laget i stål og blitt behandlet med slitesterkt materiale for å motstå rust og bulker.  Lasteplanet er enkelt å bruke med enhåndsbetjening, og det har integrerte lastebøyler. Lasteplanet kan bygges om helt flat ved å fjerne sidelemmene for lasting av større gjenstander. Elektrisk tipp er mulig som ekstrautstyr.

 

Elektrisk system for ekstrautstyr

XUV835M og XUV865M er klargjort for takmontert arbeidslys og vinsj for å gjøre det raskere og lettere å utstyre kjøretøyet med alt ekstrautstyret føreren måtte ha behov for.

Følgende konfigurasjoner er tilgjengelig:

Modeller

Beskrivelse

5734M XUV835M (bensin)

Tak, frontrute, bakrute, nettingdører

Valg

Tett hytte med varmeapparat og dører

5764M XUV865M (Diesel) 

Tak, frontrute, bakrute, nettingdører

Valg

Tett hytte med varmeapparat og dører