24.03.2021 | Karstein Brøndbo

Borettslaget har 26 blokker fordelt på fem veier, og det blir også mange parkeringsplasser, veier og gangveier å rydde for snø og strø på vinteren.

- Gressklipperen har firehjulstrekk og kommer lettere til enn traktoren, så den har flere timer selv om den er et år nyere, sier Atle Grønmyr. Han har bytta ut klippeaggregatet med et frontskjær og hengt en sandstrøer bak. Til bredere veier og større snømengder har han valgt en John Deere 4066R med frontlaster og en fres fra Tokvam. Og til våren bruker han en feiemaskin fra Bema.

- Vi har hatt avtale med Felleskjøpet i fem år, og kjøper alt vi trenger fra en leverandør, både maskiner, redskaper, jord, bark og gjødsel. Felleskjøpet har alt jeg trenger, så det er bare å ta en telefon, så kommer varene. Jeg har også vært veldig godt fornøyd med servicen. Du kan stole på Felleskjøpet. Det er aldri noe tull. De kommer når de skal, og gir beskjed. Jeg kunne fått hjelp i helga, om jeg hadde hatt bruk for det. De kommer hit og tar servicen her, hvor vi har varm garasje og gode arbeidsforhold for mekanikeren, sier Atle Grønmyr, som også satte stor pris på å få lånemaskin en gang det var nødvendig. 

- Jeg polerte lånetraktoren etter bruk, og den ble kjørt rett inn på salgsutstilling i messehallen på Lillestrøm, med full tank så klart, smiler vaktmester Atle Grønmyr på Kjelsås.