01.11.2018 | Felleskjøpet

Inngangen til verdenen av John Deere’s presisjonsløsninger til landbruk begynner med Starfire 6000. Dynamisk design, tyveribeskyttelse, bedre funksjonsdyktighet og ikke minst et utvidet signalområde gir deg mulighet å bli raskere klar til arbeidet på jordet, større presisjon og enda bedre signalstabilitet.

Med SF 6000 har du kun tre centimeter spor-til-spor-avvik. Dermed kan du kjøre med tre centimeters presisjon i våronna, og treffe nøyaktig samme kjørelinjer gjennom hele vekstsesongen. Kombinasjonen av mottakeren og SF3-signalet er repeterbart i hele ni måneder, uten behov for RTK.

I tillegg til forbedret presisjon og repeterbarhet, leverer Starfire 6000 forbedret oppetid som holder presisjonssystemet i gang under krevende forhold. Ved å bruke de siste navigasjonsalgoritmene, kan Starfire 6000 registrere opptil tre Starfire satelittsignaler samtidig, og intelligent velge det som leverer best ytelse. Den slår automatisk over til et alternativt signal for å beholde nøyaktigheten dersom hovedsignalet blir blokkert.

Dersom det kjøres med faste kjørespor over mer enn én sesong, er det fortsatt behov for RTK-signaler, og i kombinasjon med SF 6000-antenne forbedres stabiliteten med 14 dagers full repeterbarhet ved bortfall av signal.

Mottakeren har innebygget USB-port for enklere og raskere installasjon av software-oppdateringer. Det tar omtrent tre minutter, kontra mer enn 20 minutter for tidligere versjoner. Det er også innebygget 8GB data-logg for å fange opp og lagre data.

SF 6000-mottakeren passer i den samme braketten som ble benyttet for SF 3000, og kommer i tillegg med en låsefunksjon for å forhindre tyveri.

John Deere har beholdt plug-and-play-integrasjonen med Starfire 6000, som betyr at mottakeren er kompatibel med tidligere display og annen teknologi kunder bruker i deres utstyr.

Bedre beslutninger som gir resultater med én gang

Data er brennstoffet som driver innbringende lansbruksbedrifter i dag. John Deere Ag Management Solutions (AMS) samler inn, administrerer og fortolker maskindata og agronomiske data, og understøtter dermed bedre beslutninger. Beslutninger som gjør deg i stand til å planlegge ditt arbeid mer effektivt, optimere maskinens ytelse, øke driftstiden og redusere omkostningene. Viktigst av alt: Oppkoblingen til dine maskinførere og utstyret på jordet betyr at dine beslutninger omsettes til handling med én gang.

 

For mer informasjon om Starfire 6000, kontakt din salgs- og fagkonsulent.