06.10.2021 | Felleskjøpet

Som eneste norske kjettingprodusent har vi allerede et stort fortrinn på konkurrentene med tanke på miljøavtrykk. Norsk energi kommer fra 100% fornybar vannkraft, og stålet vårt kommer fra vest-europeiske stålverk.

Nå øker vi fordelen ved kjøpe norsk kvalitet ytterligere gjennom å tilby kundene både muligheten til å gjøre noe bra for miljøet, bli kvitt skrapet og samtidig få en økonomisk gevinst ved retur av gamle, slitte kjettinger til forhandler når du skal ha nye», forklarer Kjetil Aukland, Salgs- og markedsdirektør i Nøsted &.

Ordningen er enkel; ta med deg den slitte traktorkjettingen din til en verkstedavdeling når du skal kjøpe ny og få opptil 350 kr rabatt.

Kjetting type Rabatt pr. par NOK
Hjulkjetting under 50kg (1 par) 150,-
Hjulkjetting over 50kg (1 par) 350,-

Vi tar i mot alle brukte traktorkjettinger uavhengig av merke, men rabatten gjelder kun ved kjøp av ny TRYGG-kjetting.

Avhengig av hvor du er i landet vil vi finne beste vei til gjenvinning og vi vil tilstrebe å benytte returbiler for å minimere transportbehov. I Sør-Norge vil vi i mange tilfeller også hente returkjettingen i forbindelse med kundebesøk. Når det ikke skaper unødig transport, sørger vi for at returkjettingen ender ved fabrikken i Mandal, og blir smeltet om og benyttet i støperiprodukter ved det lokale støperiet», sier Aukland.

I tillegg vil Nøsted & donere 30kr per kjettingpar til organisasjoner som jobber med plastproblematikk i verdenshavene.

Nøsted & AS er miljøsertifisert etter ISO 14001 og har i mange år jobbet kontinuerlig med å minimere energi- og råvarebruk i produksjonen. Bedriften har blant annet utviklet bransjens mest energivennlige produksjonsmetode for kjetting.

Her kan du se noe av vårt utvalg av kjettinger.

Finn riktig kjetting med vår kjettingvelger.