V-fres med høy kapasitet for høye hastigheter

59 års erfaring har resultert i nye 255 HSV fra Tokvam. Vi kan nevne hengslede innmatervinger, Hardox forsterkning, viftediameter på hele 920 mm, bratte sidevinger, og slitestål med hele 4 slitesposisjoner montert på utsiden med innfelte bolter.

255HSV er en helt ny proff V-fres som tetter segmentet mellom 252HSA og 262 MonsterV. 255HSV er for den proffe brukeren som stiller ekstremt høye krav til byggekvalitet, funksjon og kapasitet.

Les mer om 255HSV her.

Selvlastende strømaskin med lav vekt og maks nyttelast

SMA800 strømaskin har en strøbredde på 2 meter, og et volum på 800 liter. Strømaskinen er perfekt for bruk i laster eller 3-punkt på bæremaskiner opp til 5-6 tonn. SMA800 er bygget i spesialmaterialer for å oppnå lav vekt, noe som gir større tillatt nyttelast. Perfekt for deg som jobber med samme strøbredde hele tiden, og som ønsker en enkel og driftssikker løsning. SMA er optimalisert for alle typer strømasse, inkludert singel og salt, med nøyaktige innstillinger for mengde og type.

Les mer om SMA800 her.

Kvalitet du kan stole på

I nyheten SMA800 strømaskin er det brukt høyfast Domex 650 stål. Dette reduserer vekt, samtidig som styrken opprettholdes. Domex 650 er også benyttet i 255HSV proff V-fres, sammen med Hardox 450 for å heve styrke og sliteegenskaper. Alt stål som benyttes i produksjonen til Tokvam kommer fra SSAB i Sverige, som er verdenskjent for sine stålkvaliteter.

Tokvam bruker kjernekomponenter av rustfritt, seigherdet materiale, både for å sikre høykvalitets løsninger med lang levetid og for å unngå rustproblemer. Med medlemskap i Total Gruppen er Tokvam en del av NCE Raufoss (Norwegian Center of Expertise). Dette er Norges, om ikke verdens, ledende miljø på lettvektsmaterialer.