12.02.2016 | Bård Svarstad, Produktsjef høstemaskiner

Produktspekteret begynner å bli stort: Fra den populære F440R singel fastkammer pressa til entreprenør kombipressa C440R, og ikke minst variabelkammer pressene 800-og 900-serien.

John Deere er en maskinprodusent som er bygget på soliditet i sin tankegang, og dette gjelder også John Deere sine rundballepresser. Selv de aller minste detaljene ivaretas, og det er disse som betyr noe for deg. For eksempel får du pickup med rustfrie spiler, noe som gir lang holdbarhet og høy driftssikkerhet. Men selvfølgelig også de store linjene som f.eks. rammekonstruksjon som sikrer deg ei presse med uovertruffen soliditet.

F440R - Singel fastkammer presse

John Deere sin fastkammer presse med 13 eller 25 kniver. Dette er ei perfekt singelpresse for de norske forholdene. Her får du det du kan ønske deg. Ei kompakt og oversiktlig presse med dekkutrustning og innmating som takler selv de våteste og bratteste forholdene i Norge. Pressa er standard utstyrt med IsoBus, noe som betyr enklere betjening og perfekt tilpasning til din traktor. En av nyhetene til 2016-sesongen var oppgraderingen av pressa i forbindelse med halmpressing. Dette gjør John Deere sin F440R til den komplette fastkammer pressa for den norske bonden og entreprenøren.

John Deere fastkammerpresse F440R

 

C440R – Entreprenør kombipresse

Kombipresse med fastkammer og 25 knivers kutteaggregat. Dette er ei proffpresse med fokus på høy kapasitet og driftssikkerhet. Denne kombiløsningen bygger på samme konseptet som F440R med innmating og kammer med 17 kraftige ruller. For å sikre lang levetid er denne kombiløsningen bygget på en egen rammekonstruksjon som sørger for at kammer og pakker har en uavhengig innfesting. En av de viktige kjennetegnene på John Deere sine fastkammer presser er ballekvaliteten. Det vil si ekstremt harde og velformede baller med god kutting. I tillegg har tester vist at John Deere sine presser er av de som krever minst trekkraftbehov, noe som selvfølgelig er svært viktig for deg som bruker.

John Deere kombipresse C440R

800- og 900- serie - Variabelkammerpresser

Ingen har større utvalg av variabelkammerpresser enn John Deere. 800-serien kan leveres i flere versjoner, med eller uten kutting og balle-diameter fra 0,6 meter opp til 1,8 meter. Hele 800-serien leveres nå med 2 års garanti.

900-serien er markedets førstevalg. Dette er ei banebrytende presse med ny teknologi. Der bla. bakluka i pressa er erstattet med en hevarm som gjør at ballen kan bli lasta ut på under 5 sekunder, i tillegg uovertruffen stabilitet. Dette sammen med en rammekonstruksjon som gjør at det kan produseres rundballer med en tetthet som tidligere var helt utenkelig.

 John Deere variabelkammerpresse 960R

Se alle John Deere presser her.