18.10.2018 | Felleskjøpet

Mannheim, 21. mai 2018 

Komplette fairwayklippare med en økonomisk tilnærming

John Deere bygger videre på fremgangen med de nåværende PrecisionCut fairwayklipperne, og tilbyr nå golfbaner ytterligere tre modeller; John Deere 6080A, 6500A og 6700A. De nye trehjulsmodellene utnytter samme teknikk som John Deere sine tidligere prisbelønnede A-modeller av Fairway, proff-, trim- og semiproffklippere. De nye modellene er utviklet ut fra kundenes behov for lavere driftskostnader, samtidig som de oppfyller fairwayklippernes tøffe prestasjonskrav.

- Med stadig strengere budsjettkrav og økte arbeidskostnader trenger våre kunder en kostnadseffektiv løsning som gjør jobben, sier Carlos Aragones, salgs- og markedssjef for turfprodukter i Europa.

- Med dette i tankene utfordret vi oss selv til å produsere en maskin som øker produktiviteten med den samme klippekvaliteten, samtidig som kostnadene holdes nede. Med modellene 6080A, 6500A og 6700A har vi lykkes å gjøre nettopp dette.

De tre nye fairwayklipperne er skikkelige arbeidshester med en sterk 24,7 hk (18,4 kW) dieselmotor, tre hjul med glatte dekk, premium ytelse og komfortegenskaper.

Førerene kommer umiddelbart til å oppdage at de tre modellene går helt i linje med eksisterende John Deere A-modeller, og gir eksepsjonell klippekvalitet selv på bratt terreng med LoadMatch-funksjonen som standard. Den innovative eHydro girkassen eliminerer kobling mellom pedalene og hydrostatpumpen. Alle modellene har hydrauliske klippekretser og ulike arbeidsbredder for klipping hela dagen:

  • 6080A PrecisionCut fairwayklippare – 46 cm QA5 klippeenheter med 127 mm klippesylinder og en klippebredde på 203 cm
  • 6500A PrecisionCut fairwayklippare – 56 cm QA5 klippeenheter med 127 mm klippesylinder og en klippebredde på 254 cm
  • 6700A PrecisionCut fairwayklippare – 56 cm QA7 klippeenheter med 178 mm klippesylinder og en klippebredde på 254 cm

Dessuten gjør en klippehastighet på 12,8 km/t at en kan klippe en større overflate på kortere tid.

De nye 6080A, 6500A och 6700A fairwayklipparna er som alle A-modeller utrustet med den innovative og passordbeskyttede TechControl-monitoren. Med monitoren kan en stille inn eksakte hastigheter for klipping, svinger og transport. Den innebyggde diagnostikken gjør det mulig å programmere servicepåminnelser. Man har full kontroll over klippekvalitet og prestasjon.

Modellene 6080A, 6500A og 6700A inneholder også et flertall funksjoner med hensikt å øke den aktive kjøretiden. De innvendige, hydrauliske våte skivebremsene har ingen bremsekobling og krever ingen justeringer, hvilket eliminerer smørepunkter i bremsesystemet. Dessuten kreves kun en flytende væske for vedlikehold av drivsytemet. Førerne kommer også til å oppdage den bekvemme førerplassen med en CommandARM styrekonsoll som følger setets bevegelse.

Modellene 6080A, 6500A og 6700A gir enestående klippekvalitet i kuperte forhold, takket være et bakre festepunkt på klippeenheten. A-modellenes utprøvde førerplattform tilbyr styrke og holdbarhet. I kombinasjon med standard GRIP allhjulsdrift, tar disse maskinene seg lettere opp skråninger og hellende landskap uten at du trenger å uroe deg for eventuell sluring.

Modellene 6080A, 6500A og 6700A blir tilgjengelige våren 2019. For mer informasjon om John Deeres prisbelønnede A-modeller – proff-, trim- och semiproffklippere, såvel som fairwayklippere, kontakt din lokale John Deere-forhandler.

Besøk www.JohnDeere.com/Golf for siste nytt og produktinformasjon.

 

Om Deere & Company

Deere & Company er verdensledende på avanserte produkter og tjenester og har et dypt engasjement for kunder som lever av jorden - de som dyrker, bearbeider, omvender, beriker og bygger for å tilfredsstille verdens kraftig økende behov for mat, brensel, beskyttelse og infrastruktur. Siden 1837 har John Deere levert innovative produkter av beste kvalitet, som bygger på en tradisjon av integritet. For mer informasjon, besøk John Deere på www.JohnDeere.com.