01.06.2022 | Felleskjøpet

Betingelser:

  • Periode: 12. september til kvantumet er solgt ut, eller til senest 21. oktober
  • Utsatt forfallsdato (uten gebyr) til 1. desember 2022
  • Kunder som har autogiro 1% kontant rabatt har forfall ved levering
  • Siste levering: 31. desember 2022
  • Betingelsene utløses kun på sesongordre

Felleskjøpet er opptatt av å alltid utnytte logistikk-kapasitet best mulig for å holde prisene nede. Det gjelder pakking og lasting på terminaler, bilfrakt og frakt på sjøen. Felleskjøpet har da nødvendig tid til å få gjødsla fram til gards, du unngår termintillegg og det er et bredt varespekter.

Felleskjøpet tar forbehold om varetilgang, og du må ta imot gjødsla når Felleskjøpet ønsker å levere.

Prisene finner du på Min Gård, eller ved å kontakte en av våre avdelinger, salgskonsulent eller samarbeidende lag.

Autogiro


1% kontantrabatt ved autogiro trekk dag 1.

Å betale med Autogiro betyr at du gir Felleskjøpet Agri SA, fullmakt til å trekke fremtidige fakturabeløp direkte på din bankkonto. Det gir deg én giro mindre å passe på, og du får 1% rabatt på kjøpet. Beløpet trekkes fra konto første dag etter levering. Autogiro er et betalingssystem som forenkler betalingsrutinen for deg, Felleskjøpet og banken din. Kostnaden blir redusert – noe alle tjener på. Les mer om avtalen her

Tonnvarekreditt gjennom Landkreditt Bank- en fleksibel løsning

Landkreditt Bank tilbyr kreditt for finansiering av gjødsel, såkorn, ensilering og plantevernmidler til Felleskjøpet Agri sine kunder. Vår erfaring er at de kundene som begynner å bruke ordningen fortsetter gjerne med det. Prisstigningen på gjødsel fra høst til vår (vanligvis 15-25%) er høyere enn renten kunden betaler. Les mer om tonnvarekreditt her.