05.11.2019 | Felleskjøpet

Fôrformidlingstjeneste

Felleskjøpets fôrformidling er en tjeneste for å formidle kontakt mellom norske fôrprodusenter som har grovfôr til salgs, og husdyrprodusenter som trenger å kjøpe grovfôr. For å se eller legge inn annonser må du logge deg på Min gård.

Gå til Fôrformidlings-tjenesten for å se eller legge inn annonser her

Annonsøren kan selv redigere eller sletter sin annonse ved å klikke på «Mine annonser» inn i tjenesten. Annonser vil bli slettet seks måneder etter innleggelse.

Avtaleskjema

I samarbeid med Norsk Landbruksrådgivning er det opprettet avtaleskjemaer du kan bruke for kjøp av grovfôr, løs eller ferdig pressa halmballer. Disse finner du her. 

Betingelser

Vær oppmerksom på at dette ikke er en automatisk bestillingsliste, og det er den enkeltes ansvar å ta kontakt med tilbydere av ønsket tjeneste.

Tjenesten kan kun benyttes av norske fôrprodusenter og for salg av norskprodusert grovfôr eller halm. Annonser som bryter med denne retningslinjen vil bli slettet uten varsel.

Felleskjøpet Agri fungerer kun som mellomledd for å formidle salg og tjenester, og står ikke ansvarlig for kvaliteten på produktet og tjenestene som selges. Det er viktig at du som kjøper av produkter og tjenester selv undersøker kvaliteten.

Ved å registrere deg godtar du at din kontaktinformasjon er tilgjengelig for dem som ønsker å kjøpe eller selge fôr, og at dette publiseres i Min gård. Se vår personvernerklæring her.

Usikker på ditt behov for grovfôr kommende sesong?

Ta kontakt med din rådgiver for en planleggingsprat - eller kontakt en salgs- og fagkonsulent i ditt distrikt. Ta gjerne kontakt med oss på 72 50 50 50 for en generell prat dersom du har behov for rådgivning i denne situasjonen.