0

Robotklipper - når du vil nyte nyklippet plen uten anstrengelser

Med en robotklipper kan du få en perfekt vedlikeholdt plen uten spesielt stor innsats eller anstrengelser. Robotgressklipperen gjør jobben, og den utfører den slik du ønsker. Felleskjøpet har robotklippere fra Viking og Robomow. 

Viking iMow robotklipper

En Viking robotgressklipper er en intelligent robot som er enkel å bruke og gir perfekt resultat. De to Viking iMow robotklipperne MI 632 og MI 632 P utfører arbeidet nesten helt av seg selv. Når de først er programmert, klipper de plenen helautomatisk, styrer elegant unna hindringer og takler også kupert terreng. Når arbeidet er gjort eller batteriet må lades, kjører de tilbake til dockingsstasjonen helt på egen hånd. Og siden iMow jobber flittig, kan du raskt bruke plenen din til fulle igjen.

Les også Stihl/Viking sine råd for hvordan du tar hensyn til pinnsvin.

Robomow robotklippere 

Innovative og brukervennlige robotgressklippere, utformet for å bli en del av ditt hjemmelag og avlaste deg med gressklippingen. Etter 20 år i robotgressklipper-bransjen er Robomows robotgressklippere sterkere, raskere og enklere å bruke. Perfekt trimmede kanter og fullstendig dekning for hvilken som helst plenstørrelse og form garanteres. Nå kan du også kontrollere robotgressklipperen på avstand med Robomows mobilapp. Dette er en brukervennlig, hagevennlig og familievennlig robotgressklipper. 

Robomow robotklippere

Robomow Premium Line er toppserien av gressklipperne til Robomow. Robomow robotklippere kjører helt automatisk i samsvar til dine behov. Robomow har forbedret teknologi som gjør den enda enklere i bruk, energibesparende og sikker. Patentert Bioklipp-system tilfører naturlig gjødsel og næringsstoffer tilbake til din gressplen. Med sitt kraftige klippesystem og solide stålkniver håndterer Robomow sesongens første klipp, og vedlikeholder plenen perfekt klippet deretter.

Hos Felleskjøpet får du den beste informasjonen om hvilken klipper du trenger til din gressplen. 

Fordeler med Robomow robotklipper:

 • Solide og skarpe stålkniver
 • Klipper høyt gress
 • Klipper uansett terreng
 • 28-56 cm klippebredde
 • Klipper utenfor hjulene
 • Ukeprogram 
 • Regnsensor

Viking iMow robotklippere

iMow robotklippere fra Viking er selvgående robotklippere gir deg en tett og fyldig gressplen, med minimale anstrengelser. Uansett om du verdsetter innovative funksjoner, tekniske løsninger eller perfekte klipperesultater, kan du være sikker på at iMow leverer kompromissløst. 

Fordeler med iMow robotklippere: 

 • En evighetsmaskin som går og går til jobben er gjort.
 • De innebygde sensorene i dekselet kjenner når iMow støter mot noe, og den skifter da retning.
 • Blant de raskeste robotklipperne på markedet.
 • Tilpasser iMow hastigheten etter skråning, gressets lengde og fuktighet.
 • Finfordeler det avklipte gresset til veldig små biter som faller tilbake på gressplenen som verdifull gjødsel.
 • Klipper i flere ulike hager, forutsatt at de er bundet sammen med samme slynge.
 • Tilpasser ladetiden etter klippeprogrammet. 
Velg riktig gressklipper til ditt behov av Felleskjøpet Velg riktig gressklipper til ditt behov

Valg av gressklipper avhenger av en rekke elementer, som størrelse på gressplen, budsjett og tid til klipping. Vi ser nærmere på forskjellige gressklippere for å gjøre valget enklere. ... Les mer

Monteringsgaranti på alle hagemaskiner av Felleskjøpet Monteringsgaranti på alle hagemaskiner

Ferdig montert - enkelt og greit. Felleskjøpet har monteringsgaranti på alle hagemaskiner, fra kantklipper til snøfreser. ... Les mer