Meny

iMow robotgressklipper

Tenk grønt når du tenker hage

iMow fra Viking er selvgående robotklippere som klipper gressplenen helt automatisk, og akkurat slik du ønsker. De innebygde sensorene i dekselet kjenner når iMow støter mot noe, og klipperen skifter da retning. iMow husker også hvor mye den har klippet og hvor mye som gjenstår av programmet. Under klippingen finfordeler iMow gresstrående i veldig små biter, som faller tilbake på gressplenen som verdifull gjødsel. Hvis den har en stor flate igjen å klippe når batteriet begynner ta slutt, lader den raskere. Når robotklipperen er ferdig for dagen, lader den langsommere og mer økonomisk, noe som forlenger batteriets levetid.

En rask evighetsmaskin

iMow er blant de raskeste robotklipperne på markedet, noe som gjør at du får mer tid til å nyte den nyklipte gressplenen. Å bare klippe raskt er imidlertid ikke nok; resultatet må også bli bra. Derfor tilpasser iMow hastigheten etter skråning, gressets lengde og fuktighet.

iMow er en pålitelig robotklipper som ikke gir seg så lett. Flere av modellene klipper gressplener med skråning opp imot 45 % uten problemer. iMow bryr seg heller ikke om regn og ruskevær, men fortsetter å klippe akkurat som vanlig. En skål på undersiden sørger dessuten for at ikke noe av det avklipte gresset fester seg og påvirker funksjonsevnen. Denne skålen bidrar også til at iMow har et lavt lydnivå, slik at du bekymringsløst kan la den klippe om natten.

Full kontroll med iMow-appen

Modellene MI 632 C og MI 632 PC kan styres med mobilen eller nettbrettet. Med iMow-appen kan du blant annet starte og avslutte klippingen, se hvor iMow-en befinner seg, oppdatere klippeprogrammet og endre klippetiden. Du kan til og med angi en viss sone som du vil at iMow skal klippe, eller unnvike, i en viss periode. Via appen kan du også se om iMow sitter fast, om kniven trenger å skiftes og mye annet.

Appen VIKING iMow kan lastes ned fra

iMow installasjonsvideo

Betalingspartnere