Hva heter den hvite liljen under tulipantreet?

Utepeis

Hvordan bygger man den sorte broen?

Seilduken som tak

Stevens historie

Stauder rundt tre

 


 

Hva heter den hvite liljen som ble brukt under tulipantreet? Og er det mulig å få plantelister også i produktlisten?

Den hvite liljen du sikter til er nok en stor blomstrende iris. Jeg husker ikke akkurat navnet, men spør hos din lokale Felleskjøpet-butikk om en stor blomstrende iris-variant. Den hadde i tillegg veldig god duft. Skal ta en prat med listefolket angående å få på plass plantelister.

 

Kan man ha den utepeisen dere har i dagens program i en hagestue/vinterhage? Hvor kjøper man den eventuelt?

Det kan man, men da må du også ha et pipeløp. Det er en "Vision Line Peis". Sjekk produktlisten her: http://www.tv2.no/a/9098835

 

Hvordan lager dere den svarte broen av 2x6 som gikk ut i singelen?

Dette er egentlig Julians fagfelt, men materialene er lagt på høykant. Send en melding på Facebook-gruppa vår, "Hagetid".

 

Vi har planer å bygge en utestue med tak, og programmet i dag var bra. Er det seilduk som er tredd ned over taket og festet på drageren på utsiden, som en da kan ta bort?

Det stemmer. Hør med din lokale seilmaker.

 

Når ble du interessert i planter?

Jeg vokste opp med en bestefar i England som var gartner i en stor park. Så jeg tror etter mange ferier med han på jobb, så skjønte jeg at dette vil jeg jobbe med.

 

Hvilke planter brukte dere rundt treet dere plantet i dette programmet og er de flerårige?

Der er det kun stauder, altså flerårige planter. Som jeg husker det så er det forskjellige varianter av alunrot, forskjellige iriser, forskjellige hostaer. Vi har plantet litt tett for at det skal se fint på tv.