STIHL batteriteknologi

Spar penger med 1 batteri til 12 maskiner

Kraftig - stillegående - mobil

Lei ledninger? Skal du jobbe langt unna strømuttaket på veggen? Batteridrevne hagemaskiner fra Stihl dekker de flestes behov for stell og trimming i hagen.

Samtlige batterier og ladere passer til alle STIHL og VIKINGs batterimaskiner. Du trenger bare å kjøpe batteri og lader til din første batterimaskin. Neste gang kjøper du bare maskinen!

Det er nå du virkelig begynner å se de økonomiske fordelene med STIHL og VIKING modulsystem. STIHL er den produsenten som per i dag leverer flest maskinenheter til ett og samme 36 V Lithium-Ion batteri. Utover dette har ikke en batterimaskin  like høye driftskostnader som en bensindreven. Tenk på miljøet, og spar samtidig penger.

 

Merk at ingen av maskinene blir levert med batteri og lader. Det må du kjøpe i tillegg første gang du kjøper en batterimaskin, dersom du ikke har fra før.

Bli 100 % fornøyd eller få pengene tilbake

100 % fornøyd eller pengene tilbake

Batterimaskinenes fordeler

  • EC-MOTOR - Elektronisk styrt elektrisk motor (EC) som opererer helt uten kullbørster, noe som minimerer slitasje og gir maksimal effekt. 

  • MILJØ - Med STIHLs Lithium-Ion teknologi får du en maskin helt uten farlige utslipp og skadelige avgasser.

  • STØY - Batteridriften gir en stille maskin som du uten problemer kan bruke i støyømfintlige områder.

  • VIBRASJONER - Med batteridrift får du en maskin med svært lavt støynivå og lave vibrasjoner - et perfekt arbeidsredskap. 

Stihl batteriteknologi

Ved ladingen blir batteriet tilført elektrisk energi. Energitilførselen starter en kjemisk prosess. Når maskinen tilkobles, blir batteriet utladet igjen. Ved utladingen går den kjemiske prosessen i omvendt retning, og den lagrede energien blir frigjort igjen i form av elektrisk energi.

Batteriene har spenningsovervåkning av de enkelte cellene, for sikker drift, holdbarhet og lang levetid. Overlading og dyp utlading er ikke mulig.

Fordeler med litium-ion-teknikk i batterier av Felleskjøpet Fordeler med litium-ion-teknikk i batterier

Lengre levetid, lavere vekt og liten selvutlading er bare noen av fordelene med den nye batteriteknologien. ... Les mer

Betalingspartnere