0

Siloer

Ny bestillingsløsning for kraftfôr

Min Gård kan nå gi beskjed når det begynner å bli tomt i kraftfôrsiloen.

Startbilde.png

Å bestille kraftfôr i tide, er en av svært mange ting bønder må huske på hvis produksjonen skal gå etter planen.

Min gård kommer nå med en ny bestillingsløsning for kraftfôr. Den nye løsningen er unik og vil gi brukere en bedre og enklere oversikt over status på kraftfôrsiloene på gården, og varsle når det er på tide å legge inn ny bestilling.

Det finnes ingen sensor eller veieceller i siloen som kommuniserer med den nye tjenesten for kraftfôr, så tjenesten er helt avhengig av at bonden legger inn riktige tall i Min gårds nye bestillingsløsning for kraftfôr. Da kan man få automatiske varsler med ordreforslag per silo når det nærmer seg ny kraftfôrlevering. Varsel med ordreforslag er basert på historisk kraftfôrbestilling for din gård.

Automatisk varsling er per nå kun tilpasset mjølkeprodusenter. Alle husdyrprodusenter som bestiller kraftfôr kan anvende den nye bestillingsløsningen, men funksjonen for å vise egen silostatus er tilpasset produksjoner med relativt jevnt kraftfôrforbruk.

For å benytte den nye bestillingsløsningen må man bruke en egen lenke til Min gård her: mg.felleskjopet.no. Denne lenken vil i slutten av september også bli tilgjengelig som en snarvei i «gamle» mingard.felleskjopet.no.

 

Hvordan komme i gang med den nye bestillingsløsningen for kraftfôr?

 

Praktisk informasjon

Tips og hjelp

Introduksjonsfilm 1

Introduksjonsfilm 2

Nå får du pushvarsel om at du må fylle på kraftfôr av Camilla Mellemstrand Nå får du pushvarsel om at du må fylle på kraftfôr

Min gård gir nå beskjed når det begynner å bli tomt i kraftfôrsiloen. ... Les mer

 

 

Legg til snarvei på hjemskjerm?