0

Landmann Gassdrevet røykgrill

FKnr.: 50305278 | Leverandørens varenr.: 1209306

Landmann Gassdrevet røykgrill

FKnr.: 50305278 | Leverandørens varenr.: 1209306
  • Gir en røykaktig smak
  • Perfekt for laging av fisk
  • Langsom laging gir mørt resultat
  • Mål: 56 x 109 cm
  • 3 stk avtagbare rister
  • Emaljert vannbeholder

2 995,-

(2 396,- ekskl. mva)

Frakt og leveringsbetingelser | Returinformasjon
  • Gir en røykaktig smak
  • Perfekt for laging av fisk
  • Langsom laging gir mørt resultat
  • Mål: 56 x 109 cm
  • 3 stk avtagbare rister
  • Emaljert vannbeholder

er lagt i handlevognen din

Du må logge deg inn for å legge inn varer i ønskelisten

Loading...

Ok
Produktinformasjon
Produktinformasjon

Røykgrill for laging av mat i lavere temperatur. Røykspon brukes som smaksetter. Enklere å bruke enn kulldrevet røykovn da temperaturen er lettere å justere på en gassdrevet. 

Å røyke mat er (rykende) varmt akkurat nå, og det finnes en rekke teknikker som gjør at smaken utvikles på forskjellige måter i røykeprosessen. Valget av røykespon er blant annet svært avgjørende for smaken

Beholderen fylles med vann. Tilsetter fuktighet til det som grilles. Kan dekkes med grillfolie før vann fylles på. 3 stk rister som kan tas ut eller flyttes fritt imellom 4 nivåer. Her kan alt fra svin, okse og vilt plasseres. Men også skalldyr, fisk eller grønnsaker om man har en form til dette.

  • Gir en røykaktig smak
  • Enkelt å stille ønsket temperatur
  • Langsom laging gir mørt resultat
  • Beholder til bløtlagte røykspon
  • Kroker for oppheng av råvarer
  • Rister som kan flyttes
  • Matlagingsareal: 36x31,5 cm
     

 

Egenskaper
  • Egenskaper
    • Antall brennere 1.0 stk
    • Effekt grill 4.0 kW
    • Grillareal 36x31,5
    • Grilltype Gas
    • Infrared brenner Nei
    • Sidebrenner Nei
    • Tenningssystem Piezo
    • Termometer Nei
    • Type grillerist Forkrommet
  • Mål
    • Bredde 590.0 mm
    • Høyde 1090.0 mm
    • Lengde 460.0 mm
    • Vekt 22.0 kg
Dokumenter og sikkerhetsdatablad
Lenker

Røykgrill for laging av mat i lavere temperatur. Røykspon brukes som smaksetter. Enklere å bruke enn kulldrevet røykovn da temperaturen er lettere å justere på en gassdrevet. 

Å røyke mat er (rykende) varmt akkurat nå, og det finnes en rekke teknikker som gjør at smaken utvikles på forskjellige måter i røykeprosessen. Valget av røykespon er blant annet svært avgjørende for smaken

Beholderen fylles med vann. Tilsetter fuktighet til det som grilles. Kan dekkes med grillfolie før vann fylles på. 3 stk rister som kan tas ut eller flyttes fritt imellom 4 nivåer. Her kan alt fra svin, okse og vilt plasseres. Men også skalldyr, fisk eller grønnsaker om man har en form til dette.

  • Gir en røykaktig smak
  • Enkelt å stille ønsket temperatur
  • Langsom laging gir mørt resultat
  • Beholder til bløtlagte røykspon
  • Kroker for oppheng av råvarer
  • Rister som kan flyttes
  • Matlagingsareal: 36x31,5 cm
     

 

Les flere detaljer