0

Saftkoker i rustfritt stål 8 ltr

FKnr.: 50268084 | Leverandørens varenr.: 749539

Saftkoker i rustfritt stål 8 ltr

FKnr.: 50268084 | Leverandørens varenr.: 749539
  • Kok din egen saft eller syltetøy
  • Rustfritt stål
  • Passer alle platetopper også induksjon
  • Diameter bunn 27 cm
  • Glasslokk med dampventil

619,-

(495,20 ekskl. mva)

Frakt og leveringsbetingelser | Returinformasjon

er lagt i handlevognen din

er lagt i ønskelisten din

Du må logge deg inn for å legge inn varer i ønskelisten

Loading...

Ok
Produktinformasjon
Produktinformasjon

Saftkoker i rustfritt stål som du kan koke saft av alle frukter og bær med. En fylt fruktbeholder rommer ca 2-3 kg bær avhengig av bærsort og modenhet. Kan brukes på alle platetopper også induksjon.

Sandwich bunn med 1,2 mm aluminium. Tykkelse på stål er 0,5 mm. Diameter på bunn er 27 cm og høyde er 34 cm. Leveres Inkluder slange og klemme.

En saftkoker er et tredelt kokekar til forberedelse av saft. Den nederste delen fylles med vann, som ved hjelp av varmen fra komfyrplaten kokes opp og danner damp som trenger gjennom et høyt plassert hull i neste del av kokekaret.

Øverste del har en perforert bunn, og i den legger man bær og andre frukter (eller for eksempel rabarbra) som skal saftes. Av varmen fra vanndampen sprekker de, og saften fra de renner gjennom hullene ned i midtdelen av kokekaret, fra hvor saften senere kan tappes gjennom en slange. Av restene i den øvre delen kan man eventuelt lage mos.

Egenskaper
  • Produkttype
    • Produkttype Saftkoker
Dokumenter og sikkerhetsdatablad
Lenker

Saftkoker i rustfritt stål som du kan koke saft av alle frukter og bær med. En fylt fruktbeholder rommer ca 2-3 kg bær avhengig av bærsort og modenhet. Kan brukes på alle platetopper også induksjon.

Sandwich bunn med 1,2 mm aluminium. Tykkelse på stål er 0,5 mm. Diameter på bunn er 27 cm og høyde er 34 cm. Leveres Inkluder slange og klemme.

En saftkoker er et tredelt kokekar til forberedelse av saft. Den nederste delen fylles med vann, som ved hjelp av varmen fra komfyrplaten kokes opp og danner damp som trenger gjennom et høyt plassert hull i neste del av kokekaret.

Øverste del har en perforert bunn, og i den legger man bær og andre frukter (eller for eksempel rabarbra) som skal saftes. Av varmen fra vanndampen sprekker de, og saften fra de renner gjennom hullene ned i midtdelen av kokekaret, fra hvor saften senere kan tappes gjennom en slange. Av restene i den øvre delen kan man eventuelt lage mos.

Les flere detaljer