Ta ett eller flere bilder av hunden din som ikke passer helt i sengen eller på plassen sin. Del bilde(ne) på Instagram med #hundenpasserikke. Du kan også delta på Facebook ved å dele bildet ditt i kommentarfeltet på konkurranseposten. Dersom du ikke har Facebook- eller Instagram-profil kan du sende oss bilde(ne) dine på e-post til marked.butikk@felleskjopet.no.

Hunden passer ikke

Størrelse på hund i forhold til seng eller plass er tema for konkurransen. Det kan enten være at hunden din har en altfor stor seng eller plass, eller motsatt – altså at hunden har vokst ut av sengen eller plassen sin.

Konkurransen varer fra 13. desember til 31. januar 2019. Vinnerne vil bli kontaktet og offentliggjort på felleskjopet.no og Facebook.

Tre premier

Hovedpremien er en hundeseng i størrelsen som passer til hunden din. Det er en M-Pets Oleron hundepute til en verdi av kr. 549,-. I tillegg trekker vi 2. og 3. premie, som får følgende:

  • 2. premie: Breeder's hundeseng til en verdi av kr. 469,-
  • 3. premie: Wouapy No Sleep Limit madrass til en verdi av kr. 399,-

Se konkurransebidragene her.

Konkurranseregler

1. Felleskjøpet Agris #hundenpasserikke er åpen for alle. Hver deltager kan sende inn så mange bilder han/hun ønsker.

2. Fotokonkurransen gjelder bilder som er i tråd med konkurransekriteriene.

3. Juryen består av ansatte i Felleskjøpet.

4. Bildene vil bli vurdert etter skjønn, og juryens avgjørelse er endelig.

5. Felleskjøpet forbeholder seg retten til å offentliggjøre alle innsendte bidrag vederlagsfritt, i opprinnelig eller redigert utgave, på www.felleskjopet.no og i sosiale medier.

6. Felleskjøpet forbeholder seg retten til å benytte innsendte bidrag som illustrasjoner i egne publikasjoner og markedsføringsmateriell.

7. Rettstridige, upassende eller krenkende materiale blir forkastet.

Vinnere

Offentliggjøres etter 31. januar.