Påskekonkurranse - vinn påskeegg med masse fint til hunden

Hva gjør deg lykkelig som hundeeier?

Ønsker du å vinne et påskeegg med masse fint til hunden din? Da må du vise oss hva som gjør deg som hundeeier lykkelig! Delta ved å legge inn ditt bidrag i kommentarfeltet på Facebook-posten, eller send per e-post til sosialemedier@felleskjopet.no.

Fristen for å delta er 17. april 2017. Det trekkes én vinner av et påskeegg fylt med godteri og utstyr til hund. Vinneren trekkes, kontaktes og offentliggjøres i uke 16.

Følg oss gjerne på Facebook Felleskjøpet Hund for å få informasjon om gode tilbud og tips til deg og hunden din.  

 

Regler og informasjon for konkurransen

Konkurranseregler:

1. Konkurransen er åpen for alle

2. Det er lov å delta med flere bidrag, men vinneren vil kun motta én premie. Dersom du sender dine bidrag på e-post, vil du ikke motta automatisk bekreftelse på mottatt e-post. Du kan likevel være sikker på at vi går nøye igjennom alle innsendte bidrag, og vinnerne vil bli kontaktet og offentliggjort.

3.  Innholdet i premien er plukket ut av Felleskjøpet, og kan ikke endres.

4. Vinner trekkes blant de beste bidragene som bestemmes av ansatte i Felleskjøpet Agri SA.

5. Vinnerne kontaktes enten per e-post eller på Facebook, og offentliggjøres på Felleskjøpet Hund sin Facebook-side, samt på felleskjopet.no.

6. Bildene vil bli vurdert etter skjønn, og juryens avgjørelse er endelig.

7. Bildene må være av god kvalitet for å bli vurdert, og kan bli beskåret i forbindelse med en eventuell offentliggjøring.

8. Felleskjøpet Agri forbeholder seg retten til å offentliggjøre alle innsendte bidrag vederlagsfritt, i opprinnelig eller redigert utgave, på www.felleskjopet.no og i sosiale medier. Bildene vil bli kreditert med opphavsmannens navn.

9. Felleskjøpet Agri forbeholder seg retten til å benytte innsendte bidrag som illustrasjoner i egne publikasjoner, samt i markedsføringsmateriell.

10. Innsendere kan kun delta med bilder de selv har fotografert. Det er innsenders ansvar å sørge for å ha opphavs- og/eller fotorett til bildene.

11. Nødvendige personopplysninger vil bli lagret for å administrere konkurransen. Etter konkurranseperiodens slutt vil disse opplysningene bli slettet.

12. Rettstridige, upassende eller krenkende materiale blir forkastet.

 

Informasjon:

Denne konkurransen er på ingen måte sponset, markedsført, administrert eller knyttet til Facebook. Du gir all informasjon i forbindelse med konkurransen til arrangøren av konkurransen, og ikke til Facebook. Vilkår for konkurransen og informasjon om utnevndelse av vinner finnes på denne siden: [ta inn link]. Ved å delta i konkurransen aksepterer du at du kan kun rette krav knyttet til konkurransen mot arrangøren av konkurransen og ikke mot Facebook.