0

Tilvenningsgaranti

Utvikling og produksjon av kjæledyrfôr er en hjertesak for oss, derfor ønsker vi at du og din hund skal få muligheten til å finne riktig hundefôr. Tilvenningsgarantien gjelder for både Labb og Appetitt.

Tilvenningsgaranti

Prøv hundefôret vårt uten risiko

Med Felleskjøpets tilvenningsgaranti på tørrfôr til hund, kan du la hunden din prøve Labb eller Appetitt tørrfôr i tre måneder. Dette betyr at hunden kan få venne seg til et nytt fôr, og du som eier kan observere hvordan hunden liker og reagerer på det nye fôret. Hvis du og hunden etter denne perioden ikke er helt fornøyd, får du pengene tilbake uten diskusjoner.

Hva du som kunde må huske på:

Garantien gjelder fra dagen du kjøpte fôret, så husk å ta vare på kvittering på kjøpt fôr. Denne må du også ta med om du kommer tilbake. 

Labb og Appetitt fra Felleskjøpet

Labb har siden lanseringen i 1996 blitt markedsleder i Norge på tørrfôr til hund, og har blitt "Best i test" flere ganger.

Appetitt er et grain free-fôr hvor innholdet av energi, protein, fett, mineralerog vitaminer i de ulike fôrtypene er optimalisert, og dekker de ulike behov hos forskjellige hundestørrelser. Med Appetitt får du alltid et fôr tilpasset din hund.

Vår kunnskap er din trygghet

Felleskjøpet har gjennom mer enn 100 år utviklet seg til en betydelig aktør innen fôr- og næringsmiddelindustri i Norge. Utvikling og produksjon av kjæledyrfôr er derfor en hjertesak, og et naturlig og viktig satsningsområde som det fokuseres sterkt på. Vår lidenskap skal være din trygghet, og det er svært viktig for oss at både hunden og du blir fornøyd med hundefôret. 

Kommentarer