Fotokonkurranse med tema: Hverdagslykke med hest

Vi ønsker å se det beste øyeblikkene fra din hverdag med hest. Det kan være på tur, i stallen, på beitet, fra et stevne, ved siden av hesten, på hesten eller en lykkelig hest rundt deg.

*Konkurransen er nå avsluttet. Vi takker for mange flotte bidrag! Disse 10 bidragene er trukket ut som vinnere:

 

Slik deltar du 

Du kan sende inn dine bidrag på to måter, enten via e-post eller legge inn bilde i Facebook-konkurransen. 

For å delta med e-post: Send dine bilder til adressen sosialemedier@felleskjopet.no. Husk å skrive fullt navn og adresse, slik at vi kan sende deg billettene. Skriv kort om bildene; Hvorfor akkurat dette illustrerer hverdagslykke med hest for deg, navn og alder på hesten(e) og hvor de er tatt. 

For å delta via Facebook: Gå inn på konkurranse-innlegget her, og legg inn ditt bidrag i kommentarfeltet. Skriv noen ord om hvorfor du har valgt bildet, og hva man ser på bildet. 

Konkurranseregler: 

1. Bilde skal ha god kvalitet, være tydelig og uten mange forstyrrende elementer rundt og i bakgrunnen. 

2. Alle bidrag blir vurdert. Bildene vil bli vurdert etter skjønn, og juryens avgjørelse er endelig. Det trekker 10 vinnere. 

3. Juryen består av ansatte i Felleskjøpet.

4. Felleskjøpet forbeholder seg retten til å offentliggjøre alle innsendte bidrag vederlagsfritt, i opprinnelig eller redigert utgave, på www.felleskjopet.no og i sosiale medier. 

5. Felleskjøpet forbeholder seg retten til å benytte alle innsendte bidrag som illustrasjoner i egne publikasjoner og markedsføringsmateriell.

 

Siste frist for å få registrert sine bidrag og være med i trekningen er onsdag 4. oktober kl. 07. Vinnerne kontaktes direkte, og offentliggjøres i sosiale medier og på felleskjopet.no. Premien sendes i posten. 

Vi gleder oss til å se mange flotte bidrag!