0

Hus, hage og leker

Hagemøbler

Lysere dager og varmere kvelder er rett rundt hjørnet og det er på tide å gjøre uteplassen klar for bruk!

Pledd, puter og potter er med på å gjøre uteplassen din til et koselig og lunt sted, og har du grønne fingre kan du sitte blant urteplanter mens du spiser vårens første grillmåltid. 

Hos Felleskjøpet finner du et bredt utvalg av møbler til uteplassen, enten du har plass til en stor sittegruppe i rotting eller et lite bistrosett er alt som får plass på balkongen - men husk, det er rift om de mest populære modellene! Vil du sikre deg utemøblementet kan du sjekke lagerbeholdning på din lokale Felleskjøpet butikk for så å reservere varen på nett gjennom "Hent i butikk".

Til hagen

Enten du har en stor hage eller en liten balkong kan du dyrke dine egne grønnsaker og pynte uteplassen med fargerike blomster. Liten plass eller ikke, gleden med såing, vanning og gjødsling er like stor uansett!

Å starte din egen kjøkkenhage er enklere enn du tror, og krever slettes ikke mye utstyr. På denne siden finner du en oversikt over de produktene du trenger og gode tips for å komme i gang med din kjøkkenhage.

Dyrk selv - kom i gang med kjøkkenhage av Felleskjøpet Dyrk selv - kom i gang med kjøkkenhage

En av de raskest voksende hagetrendene er å dyrke egne grønnsaker og urter. Plen og blomsterpotter må vike plassen for langt mer matnyttige vekster. ... Les mer

Velg riktig gressklipper til ditt behov av Felleskjøpet Velg riktig gressklipper til ditt behov

Det finnes mange ulike typer gressklippere. Har du en pynteplen eller en bruksplen som må tåle ballspill? Har du lite tid og ønsker deg en robotklipper som gjør jobben selv? Når du skal velge gressklipper er dette noen av spørsmålene å stille seg selv. ... Les mer