Hvordan bruker du bålpannen din?

Med en bålpanne kan du nyte stemningen rundt et sprakende bål året rundt. I tillegg til å skape en lun og god stemning, kan en bålpanne også være et fullverdig utekjøkken. 

Felleskjøpet arrangerer nå en bildekonkurranse der vi ønsker at dere deler bilder av bålpannekos i ulike anledninger. Send ditt bilde til marked@felleskjopet.no sammen med navn, adresse, e-post og mobilnummer. Du kan også dele det direkte i kommentarfeltet på Facebook. 

Du kan vinne bålpanne og tilbehør

Vi kårer tre vinnere i uke 10, som får følgende premier:

1. premie: Espegård bålpanne 60 cm til en verdi av kr. 1990,-

2. premie: Espegård toastjern til en verdi av kr. 449,-

3. premie: Espegård vaffeljern til en verdi av kr. 449,-

Vinnerbildene vil bli profilert på www.felleskjopet.no og i sosiale medier, og kan også bli brukt i markedsmateriell (se konkurransereglement nedenfor).

Del bildet ditt på Instagram

Del gjerne bildet du sender oss på Instagram - bruk hashtagene:

#bålpannekos
#felleskjøpet

Konkurranseregler – Felleskjøpets bålpannekonkurranse

  1. Felleskjøpets bålpannekonkurranse er åpen for alle. Hver deltager kan sende inn så mange bilder han/hun ønsker.
  2. Fotokonkurransen gjelder kun bilder av bålpanne og tilbehør. Vi ber om at det ikke er ansikter synlig på bildene mht. rettigheter og personvern.
  3. Juryen består av ansatte i Felleskjøpet Agri SA.
  4. Bildene vil bli vurdert etter skjønn, og juryens avgjørelse er endelig.
  5. Bildene må være av god kvalitet ofor å bli vurdert, og kan bli beskåret i forbindelse med en eventuell offentliggjøring.
  6. Felleskjøpet Agri forbeholder seg retten til å offentliggjøre alle innsendte bidrag vederlagsfritt, i opprinnelig eller redigert utgave, på www.felleskjopet.no og i sosiale medier. Felleskjøpet forbeholder seg også retten til å benytte innsendte bidrag i forbindelse med profilering av bålpannekonkurransen. 
  7. Felleskjøpet Agri forbeholder seg retten til å benytte innsendte bidrag som illustrasjoner i egne publikasjoner og markedsføringsmateriell.
  8. Innsendere kan kun delta med bilder de selv har fotografert. Det er innsenders ansvar å sørge for å ha opphavs- og/eller fotorett til bildene.
  9. Nødvendige personopplysninger vil bli lagret for å administrere konkurransen. Etter konkurranseperiodens slutt vil disse opplysningene bli slettet.
  10. Rettstridige, upassende eller krenkende materiale blir forkastet.