0

Slik blir du kvitt ugresset

Start kampen mot ugresset nå. Så kan du bruke sommeren til å nyte hagen, i stedet for å luke.

I grusganger eller under terrasser hvor du vil fjerne alt ugress, bruker du et middel som dreper all vegetasjon og hindrer ny i å spire - et såkalt totalbrakkingsmiddel. Før anlegg av ny plen bruker du et middel som fjerner all vegetasjon, slik at du slipper at flerårig ugress som løvetann og lignende kommer igjen i den nye plenen. Blant annet har Roundup ulike produktløsninger til dette, tilpasset ulike behov.

Langtidsvirkende ugressmiddel

Av totalbrakkingsmidler er Keeper L et godt alternativ. Det er det eneste ugressmiddel på markedet med langtidsvirkning. Middelet dreper både ugressplanten og røttene, og legger samtidig en usynlig barriere på overflaten som forhindrer ugresspirene i å vokse opp igjen. Resultatet er ugressfrie innkjørsler, helleganger og terrasser i opptil 4 måneder.

Totalbrakkingsmidlene skader eller dreper de plantene som blir truffet, så det er viktig å unngå de plantene man vil bevare.

Plenrens mot ugress i plen

Mot ugress i plen finnes det flere gode alternativer innen plenrens. Best effekt får man ved bruk på våren, når temperaturen er over 10°C og det er slutt på nattefrost. Vi har produktene som hjelper deg å få bukt med ugressproblemet.

Aktuelle produkter mot ugress:

Ta turen innom Felleskjøpet - Vi har produktene mot ugress!

 Finn Felleskjøpet nær deg.

Kommentarer