I november inviteres det til ny fagkongress for mjølk- og storfekjøtt-produsenter på Clarion Hotel og Congress Oslo Airport, Gardermoen. Fagprogrammet ligger nå ute på www.storfe2019.no og det er åpent for påmelding. Det har så langt vært jamn tilstrømning av påmeldinger, og målet er å samle 600 gårdbrukere/rådgivere til denne kongressen.

Vi har krevende utfordringer framfor oss både med tanke på utfasing av Jarlsberg-eksport, økonomi i husdyrproduksjonen, grovfôrdyrking, klimautslipp fra landbruket og markedsbalanse på mjølk og storfekjøtt. Deltagelse på kongressen vil gi deg siste nytt innenfor disse - og andre fagområder. I år er programmet enda bedre tilpasset behovene til kjøttprodusentene ved at det er tilrettelagt fagforedrag på kjøtt/ammeku gjennom hele kongressen.

Du vil treffe yrkeskollegaer og rådgivere du kan diskutere ulike problemstillinger med. Det vil være eget utstillingsområde der mange av de viktigste leverandørene i Landbruket er tilstede. Etter avsluttet fagprogram den 27. november blir det festmiddag med livemusikk, dans og underholdning.

Meld deg på årets fagkongress her: www.storfe2019.no