Å imøtekomme et stadig voksende marked med hold av fjørfe i mindre skala er for oss veldig viktig. Vi ønsker å være en partner for både de små og de store i Norges land.

Det er mange ulike ting man må ta hensyn til når man har fått en liten kylling i hus. Miljøet i rundt skal være tilpasset en kylling i vekst og utvikling. Derfor har oppdrettsfôret et balansert innhold av de gode næringsstoffene som bidrar til en ytterligere god start og oppvekst. Det vil gi en god tarmutvikling og bidra til en bedre helse på dyrene. Næringskvaliteten er meget god og spiller en viktig rolle for å skape et godt og robust individ som skal verpe/produsere lenge.

Oppdrettsfôret vil være av en grynet variant, slik at det er tilpasset en liten kylling. Behovet for en mer pelletert vare kommer etter hvert. I en oppdrettsperiode, særlig helt i starten, er det viktig med en jevn og grynet struktur til kyllingen. Det bidrar til at den raskere får i seg maten og utnytter den på en bedre måte.

Varen kan bestilles hos din nærmeste Felleskjøpbutikk. Oppgi varenummer: 11374 og antall sekker du ønsker. Om du ønsker å vite hvor din nærmeste Felleskjøpet-butikk kan du finne butikk her. Du kan også ringe 72 50 50 50.