0

Fjørfe

Er du klar til neste innsett?

Her har vi samlet fagstoff, produkter og nyheter for deg som slaktekyllingprodusent. Vi hjelper deg i mål med vask og desinfeksjon av husdyrrommet og bestilling av startfôr, med god service og riktig utstyr. 

 

Rene fjørfehus – et viktig bidrag til folkehelsa!
Tar du vare på helsa når du vasker husdyrrom?
God tarmhelse uten narasin
Rene kyllinghus - viktigere enn noen gang
Desinfeksjonsmidler til fjørfe- og grisehus
Fôrveileder Ross 308 slaktekylling

Kromat sortimentet til slaktekyllingproduksjon: Ross 308

Felleskjøpets kraftfôr til Ross 308 slaktekylling heter Kromat Kylling. Kromat Kylling-sortimentet inneholder flere fôrblandinger som kan kombineres i ulike fôringsstrategier. Sortimentet har fôr med tilpasset innhold av energi, protein, fett, vitaminer og mineraler for optimal og økonomisk produksjon. Blandingene er laget basert på den fremste kunnskapen tilpasset norske forhold, egne feltforsøk, forsøk i regi av Felleskjøpet Fôrutvikling og det siste innen internasjonal forskning.

Kromat Kylling-sortimentet inneholder startfôr og vekstfôr. Hver blanding er tilpasset kyllingens behov i de forskjellige fasene i livet for å fremme god helse og optimal vekst. De ulike vekstfôrene kan kombineres for å styre tilvekstslik at du oppnår best mulig økonomi på ditt innsett. 

Har du spørsmål om kraftfôr og fôring, er din lokale fagkonsulent tilgjengelig for spørsmål. Kraftôr kan bestilles på Min gård eller ved å ringe Kundetjenesten. 

Gulgrønne biler – et pilotprosjekt innen service av Geir Fjeld Gulgrønne biler – et pilotprosjekt innen service

Felleskjøpet Agri har nylig lansert «gulgrønne biler» som et gratis servicetilbud til kraftfôrkunder på fjør og svin. En av bilene er lokalisert på Mysen i Østfold. ... Les mer

Betalingspartnere

Legg til snarvei på hjemskjerm?