0

Ønsker du å snakke med oss? Ring kundeservice

Mandag - fredag 08:00 - 17:00 Lørdag: 09:00 - 14:00
Ring 72 50 50 50 - Tastevalg 4

Pegasus innredning for hest fra LRS

LRS Industri AB, tidligere LRS Agri AB, har utviklet og produsert husdyrinnredninger siden 1970-tallet. Fra midten av 80-tallet omfattet også virksomheten innredning til hest. LRS er en av Skandinavias største leverandører av innredning for storfe og hest.

Deres produkter kjennetegnes av kvalitet for moderne husdyrhold. I dag markedsføres hesteinnredning under varemerkene LRS og Pegasus. LRS utvikler og markedsfører produkter for moderne hestehold. De utvikler produktprogram som ivaretar hestenes naturlige atferd.

Produktene gir hestene større og lysere plass og bevegelsesfrihet. Pegasusboksen er en av Nord-Europas mest solgte løsning for hest. 25 års erfaring med hesteinnredning og etablerte forhandlere i flere land, gjør dette til et trygt valg når du skal bygge ny eller pusse opp stall.

Relevant lesestoff:

Slik velger du ditt strømgjerde av Felleskjøpet Slik velger du ditt strømgjerde

Et strømgjerde er satt sammen av en rekke deler. For at det elektriske systemet skal fungere er det viktig at alle deler passer sammen. I tillegg må man ta valget om man skal ha et midlertidig eller permanent strømgjerde. ... Les mer

Legg til snarvei på hjemskjerm?