0

Korn-løsninger tilpasset ditt bruk

Felleskjøpet leverer løsninger for korntørker og korntransport som passer dine behov. Sortimentet består av Tornum korntørker og Skandia Elevator utstyr for korntransport. 

Tornum tilbyr komplett sortiment for fleksibel lagring

Tornum tilbyr komplett sortimet for lagring innendørs og utendørs, slik at du har frihet til å velge lagringsløsningen som passer for deg. Velg i luftesiloer, runde utendørs lagringssiloer, satstørker, kontinuerlig tørker og utlastingssiloer. Samtlige modeller for innendørslagring, med unntak av Unibin, er laget i et fleksibelt modulsystem som er enkelt å tilpasse og med glatt innside for enkel rengjøring og best mulig hygiene. 

Tornum utvikler løsninger for verdens viktigste bransje. Kjernevirksomheten til Tornum har vært å tilby landbruket moderne og rasjonelle løsninger for kornproduksjon, og har lagt grunnlaget for dagens bedrift. Kornindustrien stiller høye krav til kvalitet, tilgjengelighet og miljø, og det er disse nøkkelordene Tornum har i fokus når de utvikler og tilbyr produkter tilpasset industriens behov. Produksjonen skjer i deres moderne fabrikk i Kvänum i Sverige. 

Tornum er representert over hele verdem, og deres kunnskap og fremgangsrike utviklingsarbeide som har gjort dem til et attraktiv partner både internasjonalt og på markedet hjemme i Sverige. Det sterke varemerket har utviklet seg til å bli en globalt ledende leveradør på markedet, mye takket være det nære samarbeidet med kundene både innen industrien og landbruket.

Skandia Elevator gir deg innovative løsninger for dine krav

Skandia Elevator er et ledende selskap som setter fokus på å tilby de beste produktene på markedet i tillegg til ledende utvikling innen industrien. Leverandøren og produktene deres gir deg visshet om at de er til å stole på, med 100 års erfaring og fokus på sikkerhet og robuste produkter. Løsningene er brukervennlige og med høyest mulig standard for sikkerhet. 

Skandia Elevator tilbyr tre produktsegmenter, som alle kan tilpasses dine spesifikke behov. Hvert segment kommer med en rekke valg for vertikal, horisontal, bøyd eller kurvet transport. For å gjøre det lettere for deg å velge, har leverandøren utviklet tre unike produktsegmenter, tilpasset markedets ulike krav til kapasitet, brukervennlighet og kvalitet. Uansett skala, finnes en løsning for deg. Hvert segment rommer komplett system med
bunntransportører, elevatorer og topptransportører. Produktene i hvert segment opptrer som singel-system, og er satt sammen for å sørge for maksimal flyt og motvirke stopp. Alle segmentene er laget i galvanisert står, slik at de tåler forholdene utendørs. L-Line er spesielt tilpasset mindre og medium store gårdsbruk. I-Line er designet for anlegg med mer intense operasjoner gjennom året. H-Line er segmentet for daglig bruk med kontinuerlige operasjoner og produksjon året rundt. 

Sammen med Tornum og Skandia Elevator gir Felleskjøpet deg ikke bare produktene, men hele løsningen. Du får rådene du trenger, samt nøkkelferdig utstyr.

 

Visning av helautomatisk korntørke fra Tornum av Mikal Steinsli, Salgssjef I-mek Visning av helautomatisk korntørke fra Tornum

Lars Stokke har nå gjennomført den første sesongen med helautomatisk korntørke fra Tornum, og inviterte inn til åpen dag med fremvisning og erfaringsutveksling. (2016) ... Les mer

Legg til snarvei på hjemskjerm?