Hvorfor jobbe i Felleskjøpet?

Felleskjøpet er en av Norges største bedrifter både i antall ansatte og omsetning. Vi er en verdistyrt bedrift som bidrar til et levende og grønt Norge. Les mer om oss.

Våre verdier: Kvalitet, Kompetanse og Engasjement.

For å jobbe i Felleskjøpet må du identifisere deg med, og kunne jobbe etter våre verdier.

Kvalitet.

Vi skal levere kvalitet i alle ledd. Fra servicen du får i våre butikker til arbeidet og produktene vi leverer til våre kunder. Vi skal oppfylle forventningene våre kunder og distributører har til oss. Hver gang. Vi med de beste og mest foretrukne merkevarene.

Kompetanse.

Våre ansatte skal være kontinuerlig oppdatert på sitt fagområde. Vi kan det vi driver med, og det skal vi kommunisere til kundene våre. Vi jobber med kompetanseheving på alle nivåer i bedriften.

Engasjement.

Vi er engasjert i det vi driver med. Gjennom å brenne for, og ha en genuin interesse for våre fagfelt synligjør vi kvaliteten og kompetansen vår både internt og eksternt.

Vi satser på våre medarbeidere!

På alle områder satser vi på å øke kompetansen og utviklingen til våre medarbeidere. Enten du er leder og følger våre lederprogrammer eller jobber i fagtunge stillinger ut mot landbruket, har vi fastsatte opplærings og utviklingsprogrammer. I vår handelsdivisjon satser vi på salgsopplæring og kundefokus for våre ansatte.

Vi har de beste og sterkeste merkevarene

Enten du skal kjøpe dyrefôr, utstyr til hagen eller landbruksmaskiner har vi de sterkeste og beste merkevaren. Fra John Deere, Stihl, Labb, Stetind, Gard og Champion hestefôr til Nilfisk og Viking - dette er bare noen. Det er både inspirerende og motiverende å jobbe med de beste produktene!

Hva slags type stillinger finner du i Felleskjøpet?

Vi har en komplett verdikjede. Vi har stillinger på alle nivåer innen handel, produksjon, logistikk/distribusjon og administrasjon. Alle våre ledige stillinger blir fortløpende utlyst på våre jobbsider

Hvilke type utdannelser ser vi etter?

Er du økonom, ingeniør, veterinær eller agronom? Vi har stillinger som passer for deg. Har du fagbrev eller kanskje ikke har formell utdanning men er kompetent og leverer på kvalitet på ditt fagområde? Da har vi også stillinger som passer deg!