Etter den 22. august er det viktig at man husker å laste ned ny lenke for direkte tilgang til å bestilling time for kornlevering via mobil. Den gamle lenken vil ikke lenger fungere. 

Vi finner det derfor nødvendig å presisere følgende: 

Timebestilling på internett skjer nå enklest via: 

Man kan også benytte Min gård eller gå via denne siden: 

På siden  https://www.felleskjopet.no/om-felleskjopet/min-gard/  finner du opplæringsvideoer som viser de ulike funksjonene i Min gård. 

Får man feilmelding ved forsøk på innlogging via den øverste lenken, oppfordrer vi til å logge seg inn på Min gård. Klikk her for å gå direkte til innlogging på nett, eller last ned app via AppStore og Google Play

Du kan logge deg på med pc, nettbrett eller mobiltelefon. Etter innlogging via Min gård vil du raskt se en gul ramme med link direkte til korntimer. Alternativt kan du litt lenger ned på siden be om å få tilsendt linken på SMS til din telefon.

Kornmottakene fremdeles tilgjengelige direkte

På kornmottakenes egne sider finner du oppdatert informasjon om bestilling av transport, driftsmeldinger m.m. Nye timer kan selvsagt også bestilles via telefon eller i forbindelse med levering på mottaket. Får du ikke svar vil du blir satt over til vår kundetjeneste som nå har flere operatører som kan finne ledige timer via webløsningen.