0

Ingrid Erter

FKnr.: 30697 | Leverandørens varenr.: 30697

Ingrid Erter

FKnr.: 30697 | Leverandørens varenr.: 30697
Produktinformasjon
Produktinformasjon
Ingrid (SW-Seed) har veksttid omtrent som Tinker eller litt seinere. Har ligget over Tinker i avling og har større høyde ved tresking. Relativt store frø.

Anbefalt såmengde 25-26 kg per dekar. Veksttid er om lag 117 dager. 

Nøyaktig såmengde er avhengig av 1000-kornvekt og spire% på partiet. 

Erter har følgende krav til spireevne: minimum 80% spiring. Spireevnen blir bestemt ved laboratorietesting under konstante forhold. Opplevd feltspiring vil som regel være lavere enn den laboratoriebestemte. 

Felleskjøpet er ansvarlig for at såvaren oppfyller såvareforskriftens krav til renhet, teknisk kvalitet og spireevne. Ta alltid vare på merking (partinummer) og frørest. Da bruken av såvaren er utenfor FKs kontroll kan vi ikke ta ansvar for dårlig spiring/resultat som skyldes andre årsaker, eksempelvis (men ikke begrenset til) lagringsforhold hos kunde, klima, jordarbeiding, sådybde, vekstsesongens lengde, kulturtekniske forhold, gjødsling, bruk av plantevernmidler, bruk av høstemaskiner, håndtering og tørking etter høsting mm.
Spesifikasjoner
Dokumenter og sikkerhetsdatablad
Lenker
Ingrid (SW-Seed) har veksttid omtrent som Tinker eller litt seinere. Har ligget over Tinker i avling og har større høyde ved tresking. Relativt store frø.

Anbefalt såmengde 25-26 kg per dekar. Veksttid er om lag 117 dager. 

Nøyaktig såmengde er avhengig av 1000-kornvekt og spire% på partiet. 

Erter har følgende krav til spireevne: minimum 80% spiring. Spireevnen blir bestemt ved laboratorietesting under konstante forhold. Opplevd feltspiring vil som regel være lavere enn den laboratoriebestemte. 

Felleskjøpet er ansvarlig for at såvaren oppfyller såvareforskriftens krav til renhet, teknisk kvalitet og spireevne. Ta alltid vare på merking (partinummer) og frørest. Da bruken av såvaren er utenfor FKs kontroll kan vi ikke ta ansvar for dårlig spiring/resultat som skyldes andre årsaker, eksempelvis (men ikke begrenset til) lagringsforhold hos kunde, klima, jordarbeiding, sådybde, vekstsesongens lengde, kulturtekniske forhold, gjødsling, bruk av plantevernmidler, bruk av høstemaskiner, håndtering og tørking etter høsting mm.
Les flere detaljer