0

Meny

Appetitt hundefôr

Appetitt: Norsk Super Premium hundefôr

Utviklet i Norge for norske hunder

Ingen kjenner norske hunder bedre enn vi som bor i Norge. Dermed har vi de beste forutsetninger for å utvikle fôr tilpasset norsk hundehold. Resultatet er et Appetittsortiment som dekker det ernæringsmessige behovet til alt fra små selskapshunder til bruks- og jakthunder med høyt aktivitetsnivå.

Vitenskapelig basis

Appetitt er et resultat av egen forskning og produktutvikling med basis i internasjonale normer og anbefalinger. Sortiment og blandinger oppdateres til enhver tid i henhold til ny viten.

Produsert i Norge

Appetitt et produsert i Vaksdal ved Bergen. Kort veg fra produksjon til forbruker gjør at fôret til enhver tid er ferskt. Dermed bevares den gode smaken og en unngår å bruke unødige konserveringsmidler.

Norske råvarer

Appetitt har høy andel norske råvarer og kylling og laks er de viktigste proteinkildene. Norge er sannsynligvis det landet i verden med strengest offentlig kvalitetskontroll på råvarer til fôr. I tillegg har vi strenge interne kvalitetskrav. Eksempler er nulltoleranse for salmonella og genmodifiserte råvarer. 

Kortreist og miljøvennlig

Med norske råvarer og kort veg fra produksjon til bruker, er Appetitt «lokal mat». En unngår transport over store avstander både på råvarer og ferdig fôr noe som bidrar til redusert CO2-utslipp.

Hvorfor velge Appetitt?

Appetitt kommer i flere varianter tilpasset størrelsen på hunden. Appetitt har også tre ulike størrelser på pelletsene; også dette er en viktig tilpasning til størrelsen på hunden. Det gjelder at den får brukt tennene bedre sånn at fordøyelsen blir bedre.

Råvarevalg og sammensetning er gjort med tanke på at din hund skal få det beste. Mage og tarmfunksjon er svært viktig noe vi har tatt ekstra omsyn til. I tillegg bruker vi MacroGard som er med og styrker immunforsvaret. Du vil antagelig også oppleve at du kan fôre hunden din litt mindre mengde per fôring.

I tillegg har vi høy andel av animalsk protein i Appetitt. Melet som brukes i Appetitt er av samme kvalitet som brukes til mat beregnet på mennesker. Det er dette vi mener med å kalle det premium hundefôr. Vi har oppnådd en mye høyere smakelighet og mener at dette gir bedre helse, energi og velvære for hunden din.

Hvilken type Appetitt fõr trenger du til din hund?

Liten rase

Da har Appetitt et fôr som er tilpasset raser under 10 kg. Små hunder er ofte kresne og småspiste, da er smak veldig viktig. Store og små har ganske forskjellige næringsbehov når det gjelder energi og proteiner, fett, mineraler og vitaminer i kostholdet. Appetitt er bedre tilpasset disse behovene. 

Mellomstor rase                                

Da kan du nå gi hunden din fôr som er tilpasset raser mellom 10 og 40 kg. Hunder som veier f.eks. 20 kg, får etter Labbs sortiment samme fôr som de små rasene. Det er ikke sikkert dette passer helt ideelt til behovet, Appetitt er bedre tilpasset.

Stor rase                                

Til store raser har Appetitt et helt ideelt fôr som er til hunder over 40 kg. Store hunder trenger en annen sammensetning av energi, proteiner, fett, mineraler og proteiner enn små hunder. Det er dette Appetitt tar høyde for.

Hvorfor har Appetitt blitt Grain Free?

Nytt fôr uten kornråvarer med mange fordeler 

Hele sortimentet til Appetitt har nå blitt Grain Free, som vil si at det nå er uten kornråvarer (hvete, mais, bygg, rug). Glutenfritt fôr til hunden din betyr;

 • Mindre fare for fôrsensitivitet som fôrintoleranse og fôrallergier.
 • Bedre hud og pels.
 • Bedre fordøyelse og dermed mindre og fast og fin avføring.
 • Bedre ånde og mindre luft i tarmene. 

Bakgrunnen for Appetitt Grain Free 

Stadig flere hunder lider av kløe, hud-irritasjoner og fordøyelsesforstyrrelser. Med Appetitt Grain Free er det mindre sjanse for at hunden utvikler fôrallergi eller intoleranse. Markedet krever i stadig større grad hundefôr uten kornråvarer.

Kan Appetitt Grain Free brukes til hunder uten diettsensitivitet?

Ja – og det er mange fordeler med Appetitt Grain Free generelt:

 • Karbohydrater med lav GI (glykemisk indeks), for eksempel ertestivelse. Dette gir metthetsfølelse over tid. Lav GI gir også stabilt blodsukkernivå, som er bra for hunder med diabetes.
 • Bedre smakelighet med karbohydrater fra ris, potet og erter.

Hundefôrets egenskaper

Appetitt Grain Free har følgende egenskaper som alle vil bidra til å redusere faren for diettsensitivitet:

 • Ingen kornråvarer, verken hvete, bygg, havre, rug eller mais. Fôret er dermed fritt for gluten og potensiell glutenintoleranse.
 • Inneholder fermenterbare og ikke-fermenterbare fibre som hjelper hundens mage og tarmhelse – det vil si FOS fra sukkerbetefiber og MOS fra Bio-Mos®.

 • Inneholder beta-glukaner fra bakegjær (MacroGard™) for hundens generelle helse ved stimulering av immunforsvaret.

 • Inneholder naturlige antioksidanter som vitamin E og astaxhantin fra laks.

 • Høyt innhold av de livsviktige omega-3 fettsyrene EPA og DHA fra fiskeolje, som sammen med et ideelt forhold mellom omega-3 og omega-6 fettsyrer hjelper hundens ledd, hud, pels og generelle helse. 

Bonus på tørrfôr

Felleskjøpet har bonuskort på tørrfôr til hund. Dette innebærer at du som kunde får hver 6. sekk med hundefôr gratis. Spør i din nærmeste butikk for å få bonuskortet. 

Tilvenningsgaranti

Med Felleskjøpets tilvenningsgaranti på tørrfôr til hund, kan du la hunden din prøve Appetitt eller Labb hundefôr i tre måneder. Hvis du etter denne perioden ikke er helt fornøyd, får du pengene tilbake uten diskusjoner. Husk å ta med kvittering på kjøpt fôr.    

Betalingspartnere

Legg til snarvei på hjemskjerm?