0

Stetind fritidstøy for den aktive

Funksjonelle og komfortable tur- og fritidsklær for deg som er glad i friluftsliv

Stetind-produktene er utviklet for aktive mennesker som er glade i naturen. Stetind har som mål å tilfredsstille dine krav for at du skal få en god turopplevelse, uansett årstid og aktivitet. Funksjonalitet, kvalitet og brukervennlighet er viktig i alle produktene, slik at du skal få mest mulig nytte av ditt Stetind-produkt.

Tur- og fritidsklær for alle

Stetind-plaggene er utviklet for å gi rom for maksimal bevegelse, og testet under Nord-Norske forhold. Kolleksjonen består av softshellplagg, to- og trelags skallplagg, samt isolerende og damptransporterende plagg - for riktig bekledning innerst til ytterst. Alle skallplagg er pustende, men likevel 100 % vind- og vanntette. De er produsert med DENTIK membran, en profesjonell PTFE membran laget spesielt for utendørsaktiviteter. Kvaliteten i dette stoffet gjør at Stetind-plaggene blir meget behagelig å ha på og bevege seg i.

Klærne er utstyrt med funksjonelle detaljer, som teipede sømmer, lufting med glidelås under arm, borrelås som er lette å feste selv når man har på hansker, inner- og ytterlommer med glidelås og snøstopper. Glidelåsene er fra kvalitetsmerket YKK. Alle klærne fra Stetind kan vaskes på 40 grader i maskin, eller for hånd.