Bedre spredeteknologi gir økt avling og jevnere kvalitet. Dette bidrar igjen til økt lønnsomhet hos bonden. I høst har du muligheten til å oppnå ekstra god pris ved kjøp av Kverneland GEOSPREAD, ved å benytte panteordningen som Felleskjøpet Agri, Yara og Kverneland står bak.

To av fordelene som skiller Kverneland GEOSPREAD fra tradisjonelle gjødselspredere er funksjonene veieceller og seksjonskontroll. Veiecellene korrigerer for bakker og ujevne underlag, slik at det til enhver tid er rett mengde gjødsel som spres. Med seksjonskontroll justeres gjødselsprederens arbeidsbredde på allerede kjørte områder, mot kanter og vendeteig, slik at overlapping unngås. Resultatet er presis gjødseltildeling på hele skiftet. GEOSPREAD har også Kvernelands unike CentreFlow spredesystem, som har skånsom behandling av gjødsel og sørger for at gjødsel alltid er i kontakt med spredevingene på samme punkt uansett lengden på spredevingene. Dette gir presis overlapp, både under kuperte og flate forhold. 

Panteordningen kan benyttes av alle kunder i Felleskjøpet Agri som bestiller minimum 15 tonn gjødsel hos Felleskjøpet til vekstsesongen 2020 før 1. desember 2019.

Kampanjepakke ved innbytte av gammel spreder:

  • Kverneland CL GEOSPREAD 1300
  • Tilleggsring 500 liter
  • Kantspredeskjerm
  • Presenningstak
  • LEDlys
  • E-læring + klasseromskurs

Veil.pris kr 144 350,-

Panteordningen går ut på at Felleskjøpet gir en god pris på innbytte av gammel gjødselspreder ved kjøp av Kverneland CL GEOSPREAD med kampanjepakke. For spredere produsert etter år 2010 gis en panteverdi på kr 51 680, og for spredere produsert i år 2000-2010 gis det en panteverdi på kr 38 680.

Gjødselspreder som tas i innbytte må være produsert etter år 2000, ha minimum 600 liters beholder, og ha elektrisk eller hydraulisk betjening. I tillegg må spreder være komplett og funksjonsdyktig. Alle som benytter panteordningen får e-læringskurs inkludert i prisen, for enten Kverneland Tellus eller John Deere Gen 4 Display, samt klasseromskurs med praktisk/teoretisk gjennomgang av gjødselsprederen.


Kverneland GEOSPREAD kan benyttes på traktorer med ISOBUS, eller i kombinasjon med en egen monitor. Felleskjøpet har også tilgjengelig større spredere, TL GEOSPREAD og TLX GEOSPREAD, med større spredekapasitet. Våre maskinselgere bistår med å finne en løsning for ditt behov.

Det er et begrenset antall GEOSPREAD tilgjengelig!

Ta kontakt med din lokale maskinselger for å sikre deg ny GEOSPREAD til neste sesong. 

Viktig: Ta med kopi av gjødselordre når du tar kontakt med selger.

Merk at frakt, mva og montering av gjødselspreder ikke er inkludert i prisene for pantekampanjen.

 

Alle som kjøper Yara N-Sensor i løpet av panteordningskampanjen, får i tillegg en gratis to års servicepakke fra Yara til en verdi av kr 19 000 (9 500,- per år). Snakk med din lokale maskinselger om tilbudet.