0

Slik klargjør du treskeren til skuronna av Oddrun Karlstad, redaktør Samvirke Slik klargjør du treskeren til skuronna

Det nærmer seg årets mest hektiske periode for kornprodusentene. Det gjelder å være godt forberedt på de fleste områder, også når det gjelder vedlikehold av skurtreskeren. ... Les mer

Kontakt oss

Ring 03520 Tastevalg 4
Kontakt maskinavdelingen

Delebestilling

Ring 03520 Tastevalg 3 og 2
Ring for bestilling av deler
Treskernytt: Oppgraderer favoritten av Magnus Godiksen Treskernytt: Oppgraderer favoritten

John Deere er i disse dager i ferd med å skru til de siste tekniske finessene i en ny T-serie som blir leveringsklar våren 2016. Samvirke har vært på demonstrasjon av flaggskipet før det går inn for landing i Norge. ... Les mer

Kornguiden 2016/17 fra Felleskjøpet er klar av Kristian Thunes, markedssjef kornhandel Kornguiden 2016/17 fra Felleskjøpet er klar

Kornguiden for sesongen 2016/17 er klar. Viktig endring gjøres for betaling av mathvetekvaliteter og Felleskjøpet innfører henteavtale. ... Les mer

W-serien - Høst på rekordtid

Ta grep om neste høstsesong med en skurtresker som gjør det lett å få størst mulig utbytte av avlingene - også under vanskelige forhold. W-serien øker ikke bare produktiviteten og effektiviteten, men forbedrer i tillegg kvaliteten på korn og strå. Den nye W-serien høster med opptil 5% større gjennomløp og mange smarte detaljer, for eksempel en 660 mm treskesylinder, 10 slagler og en hurtigkoblende boosterbar. Det gir deg optimal yteevne med lett avlingsstrøm og utmerket korn- og halmkvalitet. W- serien har svært lange ristere med hele 11 steg som sørger for maksimal utskilling av korn. I tillegg er den utstyrt med et roterende organ som kalles PowerSeparator. Den strekker ut halmen og lager et tynnere sikt for bedre utskilling av korn.

John Deere sin W-serie skurtreskere bygger på en serie av treskere med treskeverkbredde på 1,4 m og 1,67 m. Disse har hendholdsvis 5 og 6 ristere.

W-serien består av 4 modeller: 

  • W540
  • W550
  • W650
  • W660

To modeller er 5 risters maskin, og to modeller  er 6 risters maskiner. W-modellene har markedets største renseareal på hele 5,2 eller 6,3 m2  (5 og 6 ristere). Disse maskinene er i premium-segmentet, og har en rekke høyteknologiske funksjoner som kommer fra de større modellene. 


Alle utgavene i W-serien kan leveres som bakketreskerversjon, som John Deere kaller Hillmaster. Hele John Deere sin treskerportefølje bygger på soliditet og store dimensjoner på treskeverk.

T-serien - Effektiv som aldri før

Den nye T-serien har markedets største aktive udskillelsesareal, med opptil 15% høyere yteevne enn forgjengeren. T-serien hjelper deg med å spare verdifull tid, selv ved tømning. En unik egenskap for denne klassen er korntanken med en kapasitet på 11.000 liter, som kan tømmes på rekordtid; Opptil 125 l/sek. Tømmesneglen med stor diameter og lave hastigheter gir en særlig skånsom behandling av kornet. Bruk mer tid på å høste, og mindre tid på at kjøre mellom jordene: Med ProDrive automatisk transmission kan den nye T serie kjøre raskere. 

 

John Deere T-serie skurtreskere bygger på en serie av treskere med treskeverkbredde på 1,4 m og 1,67 m. Disse har henholdsvis 5 og 6 ristere.

Serien består av 4 modeller:

  • T550
  • T560
  • T660
  • T670

To av modellene er 5 risters maskiner, og to modeller er 6 risters maskiner. Disse maskinene er nyutviklede modeller med markedets største kapasitet av ristertreskere. Dette bygger på at de nye modellene har hele 3,3 eller 4,0 m2 (5 eller 6 ristere) aktivt utskillingsareal. 


Alle utgavene i T-serien kan leveres som bakketreskerversjon, som John Deere kaller Hillmaster. Hele John Deere sin treskerportefølje bygger på soliditet og store dimensjoner på treskeverket.