0

John Deere S700-serie skurtreskere

John Deere sitt nye flaggskip  på høstesiden er S700-serien skurtreskere, som vil erstatte dagens S600-serie  Det vil bli fire nye modeller i S700-serien: S760, S770, S780 og S790.

Skurtreskerne har betydelige forbedringer i smart teknologi, førerkomfort og datahåndtering. For å gjøre det enklere for føreren å utnytte treskeren har John Deere introdusert neste generasjon interaktive treskerjustering. Her sitter det en rekke kameraer som bl.a. hjelper til å analysere kornkvalitet, noe som gjør at treskeren kan stille seg selv inn etter ønske fra føreren. Den mest synlige endringen vil være å finne inne i førerhuset. Der har det kommet et helt nytt armlene med tilhørende ny CommandPro kjørespak. Den nye kjørespaken har mange likheter med den som sitter i de nye 6250R traktorene. Her vil føreren enkelt kunne tilpasse sine ønsker om betjening av spaken. Den vil ha opptil 7 programmerbare funksjoner. I det nye armlene har det også plitt plassert det nye GS 4600 displayet som gir mange nye muligheter for betjening og oversikt over treskeren.

De nye modellene vil også bli å finne som Hillmaster-utgaver, noe som passer perfekt for norske forhold.

Se mer om S700 serien her

Slik klargjør du treskeren til skuronna av Oddrun Karlstad, redaktør Samvirke Slik klargjør du treskeren til skuronna

Det nærmer seg årets mest hektiske periode for kornprodusentene. Det gjelder å være godt forberedt på de fleste områder, også når det gjelder vedlikehold av skurtreskeren. ... Les mer

Kontakt oss

Ring 72 50 50 50 Tastevalg 4
Kontakt maskinavdelingen

Delebestilling

Ring 72 50 50 50 Tastevalg 3 og 2
Ring for bestilling av deler
Treskernytt: Oppgraderer favoritten av Magnus Godiksen Treskernytt: Oppgraderer favoritten

John Deere er i disse dager i ferd med å skru til de siste tekniske finessene i en ny T-serie som blir leveringsklar våren 2016. Samvirke har vært på demonstrasjon av flaggskipet før det går inn for landing i Norge. ... Les mer

W-serien - Høst på rekordtid

Ta grep om neste høstsesong med en skurtresker som gjør det lett å få størst mulig utbytte av avlingene - også under vanskelige forhold. W-serien øker ikke bare produktiviteten og effektiviteten, men forbedrer i tillegg kvaliteten på korn og strå. Den nye W-serien høster med opptil 5% større gjennomløp og mange smarte detaljer, for eksempel en 660 mm treskesylinder, 10 slagler og en hurtigkoblende boosterbar. Det gir deg optimal yteevne med lett avlingsstrøm og utmerket korn- og halmkvalitet. W- serien har svært lange ristere med hele 11 steg som sørger for maksimal utskilling av korn. I tillegg er den utstyrt med et roterende organ som kalles PowerSeparator. Den strekker ut halmen og lager et tynnere sikt for bedre utskilling av korn.

John Deere sin W-serie skurtreskere bygger på en serie av treskere med treskeverkbredde på 1,4 m og 1,67 m. Disse har hendholdsvis 5 og 6 ristere.

W-serien består av 4 modeller: 

  • W540
  • W550
  • W650
  • W660

To modeller er 5 risters maskin, og to modeller  er 6 risters maskiner. W-modellene har markedets største renseareal på hele 5,2 eller 6,3 m2  (5 og 6 ristere). Disse maskinene er i premium-segmentet, og har en rekke høyteknologiske funksjoner som kommer fra de større modellene. 


Alle utgavene i W-serien kan leveres som bakketreskerversjon, som John Deere kaller Hillmaster. Hele John Deere sin treskerportefølje bygger på soliditet og store dimensjoner på treskeverk.

T-serien - Effektiv som aldri før

Den nye T-serien har markedets største aktive udskillelsesareal, med opptil 15% høyere yteevne enn forgjengeren. T-serien hjelper deg med å spare verdifull tid, selv ved tømning. En unik egenskap for denne klassen er korntanken med en kapasitet på 11.000 liter, som kan tømmes på rekordtid; Opptil 125 l/sek. Tømmesneglen med stor diameter og lave hastigheter gir en særlig skånsom behandling av kornet. Bruk mer tid på å høste, og mindre tid på at kjøre mellom jordene: Med ProDrive automatisk transmission kan den nye T serie kjøre raskere. 

 

John Deere T-serie skurtreskere bygger på en serie av treskere med treskeverkbredde på 1,4 m og 1,67 m. Disse har henholdsvis 5 og 6 ristere.

Serien består av 4 modeller:

  • T550
  • T560
  • T660
  • T670

To av modellene er 5 risters maskiner, og to modeller er 6 risters maskiner. Disse maskinene er nyutviklede modeller med markedets største kapasitet av ristertreskere. Dette bygger på at de nye modellene har hele 3,3 eller 4,0 m2 (5 eller 6 ristere) aktivt utskillingsareal. 


Alle utgavene i T-serien kan leveres som bakketreskerversjon, som John Deere kaller Hillmaster. Hele John Deere sin treskerportefølje bygger på soliditet og store dimensjoner på treskeverket.