0

John Deere S700-serie skurtreskere

Nyeste flaggskip fra John Deere på høsting er S700-serien skurtreskere, som erstattet S600-serie. Det er fire nye modeller i S700-serien: S760, S770, S780 og S790.

Skurtreskerne har betydelige forbedringer i smart teknologi, førerkomfort og datahåndtering. For å gjøre det enklere for føreren å utnytte treskeren maksimalt, har John Deere introdusert neste generasjon interaktiv treskerjustering. Her sitter det en rekke kameraer som bl.a. hjelper til å analysere kornkvalitet, noe som gjør at treskeren kan stille seg selv inn etter ønske fra føreren. Den mest synlige endringen vil være å finne inne i førerhuset. Der har det kommet et helt nytt armlene med tilhørende ny CommandPro kjørespak. Den nye kjørespaken har mange likheter med den som sitter i de nye 6250R traktorene. Her vil føreren enkelt kunne tilpasse sine ønsker om betjening av spaken. Den vil ha opptil 7 programmerbare funksjoner. I det nye armlenet har det også blitt plassert det nye GS 4600 displayet, som gir mange nye muligheter for betjening og oversikt over treskeren.

De nye modellene vil også bli å finne som Hillmaster-utgaver, noe som passer perfekt for norske forhold.

Se mer om S700-serien her

Slik klargjør du treskeren til skuronna av Oddrun Karlstad, Samvirke Slik klargjør du treskeren til skuronna

Det nærmer seg årets mest hektiske periode for kornprodusentene. Det gjelder å være godt forberedt på de fleste områder, også når det gjelder vedlikehold av skurtreskeren. ... Les mer

Kontakt oss

Ring 72 50 50 50 Tastevalg 4
Kontakt maskinavdelingen

Delebestilling

Ring 72 50 50 50 Tastevalg 3 og 2
Ring for bestilling av deler

W-serien - Høst på rekordtid

Ta grep om neste høstsesong med en skurtresker som gjør det lett å få størst mulig utbytte av avlingene - også under vanskelige forhold. W-serien øker ikke bare produktiviteten og effektiviteten, men forbedrer i tillegg kvaliteten på korn og strå. Den nye W-serien treskere høster med opptil 5% større gjennomløp og mange smarte detaljer, for eksempel en 660 mm treskesylinder, 10 slagler og en hurtigkoblende boosterbar. Det gir deg optimal yteevne med lett avlingsstrøm og utmerket korn- og halmkvalitet. W- serien har svært lange ristere med hele 11 steg som sørger for maksimal utskilling av korn. I tillegg er den utstyrt med et roterende organ som kalles PowerSeparator. Den strekker ut halmen og lager et tynnere sikt for bedre utskilling av korn.

John Deere sin W-serie skurtreskere bygger på en serie av treskere med treskeverkbredde på 1,4 m og 1,67 m. Disse har hendholdsvis 5 og 6 ristere.

W-serien består av 4 modeller: 

  • W540
  • W550
  • W650
  • W660

To modeller er 5 risters maskin, og to modeller  er 6 risters maskiner. W-modellene har markedets største renseareal på hele 5,2 eller 6,3 m2  (5 og 6 ristere). Disse maskinene er i premium-segmentet, og har en rekke høyteknologiske funksjoner som kommer fra de større modellene. 


Alle utgavene i W-serien kan leveres som bakketreskerversjon, som John Deere kaller Hillmaster. Hele John Deere sin treskerportefølje bygger på soliditet og store dimensjoner på treskeverk.

T-serien - Effektiv som aldri før

John Deere T-serien treskere har markedets største aktive utskillelsesareal, med opptil 15% høyere yteevne enn forgjengeren. T-serien hjelper deg med å spare verdifull tid, selv ved tømning. En unik egenskap for denne klassen er korntanken med en kapasitet på 11.000 liter, som kan tømmes på rekordtid; opptil 125 l/sek. Tømmesneglen med stor diameter og lave hastigheter gir en særlig skånsom behandling av kornet. Bruk mer tid på å høste, og mindre tid på at kjøre mellom jordene: Med ProDrive automatisk transmisjon kan den nye T-serie kjøre raskere. 

 

John Deere T-serie skurtreskere bygger på en serie av treskere med treskeverkbredde på 1,4 m og 1,67 m. Disse har henholdsvis 5 og 6 ristere.

Serien består av 4 modeller:

  • T550
  • T560
  • T660
  • T670

To av modellene er 5 risters maskiner, og to modeller er 6 risters maskiner. Disse maskinene er nyutviklede modeller med markedets største kapasitet av ristertreskere. Dette bygger på at de nye modellene har hele 3,3 eller 4,0 m2 (5 eller 6 ristere) aktivt utskillingsareal. 


Alle utgavene i T-serien kan leveres som bakketreskerversjon, som John Deere kaller Hillmaster. Hele John Deere sin treskerportefølje bygger på soliditet og store dimensjoner på treskeverket.